Ekran Kartları Zamlandı mı?

Sizce Bu Zamlar Neden?

• Oy verenlerin toplamı
    30

DeadFrozen

Kilopat
Yer
İstanbul/Çekmeköy
Arkadaşlar daha 2 gün önce Amazon'da GTX 1070'lere bakıyordum fiyatlar normaldi ama bugün baktığımda ise 450 dolar olan GTX 1070 şu anda 550 dolar civarında. Sizce bu zam mı eğer zam ise ekran kartları daha fazla zamlanır mı? Eğer zamlanırsa bittim ben :(, yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

Amazon'un stoğu tükendiğinde farklı satıcıların ürünleri listelenir. Fiyatlar arasında çok fark olur genelde.

Fiyatların dolar ile alakalı olmadığı bariz ortada, muhtemelen sitelerin kendi uyguladıkları fiyat politikaları yüzünden aşırı bir artış mevcut.Bazı kartlarda gün içinde 2600'den 3000 TL'ye kadar bir artış olduğunu gördüm.Ve fiyatların daha da artacağını söylüyorlar.

Normal, kar koyup satmak zorundalar. Piyasaya göre hareket ediyorlar. Genel bir zam olsaydı;
Bu ürün halen bu fiyatta olmazdı. Marka olarak tamam, çok iyi bir marka değil ama fiyat çok uygun.
Bu arada Nanokatalog ürünlerinin Türkiye garantisi olmadığını da hatırlatayım tekrar.

Inno3D, 10 yıldır benim ve sayın @Recep Baltaş 'ın CHIP dergisinden tanıdığı bir firmadır.

Zamlandı. Ama sadece Türkiye'de değil tüm dünyada zamlandı. İyi ki büyük miktarda değil. Geçenlerde 399 dolar olan GTX 1060 6 GB şu anda 410 dolar. Şu Bitcoin çılgınlığı bitse de kurtulsak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı