Ekran Kartlarına Zam Gelir mi?

Teknolojik ürünlerin fiyatı döviz ile alakalı dolar artmadığı sürece artmaz herkes ezber konuşmuş. Ayrıca 3500TL'yi hak eden bir kart değil günümüz için bile yetersiz kart.

Hocam God of War RDR gibi oyunları kaldırması yeterli benim için, ayrıca bu fiyat bandında bana göre gayet yeterli bir kart zaten beklentim çok bir şey degil.

GarajOnline sitesinden PowerColor 6500XT kartını almayi dusunuyorum, önümüzdeki günler de zam gelir mi, ve bu kartı fiyatina göre önerir misiniz? 3500TL fiyati var.

Günümüzde her şeye o kadar çok zam geliyor ki. Ekran kartına da gelecektir.

Dolar epeydir aynı seviyede geziniyor. Olur da birden patlar ve 20 üzerini görürse, aynı oranda ekran kartı fiyatları da yükselir tabii. Ha yakın zamanda dolar çıkar mı yoksa buralarda takılmaya devam eder mi, onu bilemeyiz. Almaya niyetli olsam fazla beklemezdim.

Teknolojik ürünlerin fiyatı döviz ile alakalı dolar artmadığı sürece artmaz herkes ezber konuşmuş. Ayrıca 3500TL’yi hak eden bir kart değil günümüz için bile yetersiz kart.
Çoğu yurt dışı üretimi olan ürünler neden dolar artmamasına rağmen arttı o zaman? Ekonomi bilgim iyi değil ben sadece uzaktan gördüğümü yorumluyorum ve gördüğüm şey yurt dışı üretimi olan şeylere asgari ücret zammından sonra zam gelmeye başladı.

Teknolojik ürünlerin fiyatı döviz ile alakalı dolar artmadığı sürece artmaz herkes ezber konuşmuş. Ayrıca 3500TL’yi hak eden bir kart değil günümüz için bile yetersiz kart.
Şimdi sen vatanın sahibisin. İş yerinde 10 tane çalışanın var. Her birinin sana aylık maliyeti 7.500 lira. Ekran kartının sana maliyeti 25 bin lira sen 30 a satıyorsun her birinden 5 bin lira kâr edip işçilerin maaşını ödüyorsun.

İşçilerin maliyeti sana 12 bin lira olmaya başladı. Sen hala karttan 5 bin lira kâr edecek isen ya işçi çıkarman lazım ya da işçi sayını aynı tutup kâr oranını arttırman lazım. Basit mantık.

Emin misiniz hocam sonuçta internet siteleri öyle işlemiyor
Ekran kartına bir günde zam gelecegini sanmıyorum o kadar.
Buraya GameGaraj gelmeden kimse net bir şey söyleyemez, adamların önünde engel yok ki neden yarın yapmasınlar zammı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı