Ekran kartlarının fiyatı düser mi?

Yaza kadar düşmesini bekliyorum ben. Şu mining furyası biraz sönerse normale döner piyasa. Hatta belki 2. elde çok güzel kartlar bile bulabilirsiniz.
 
Artık eskisine göre daha fazla model çıkıyor. Gene de ekonomi vs. işin içine girince eski model ekran kartlarının da fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Stoğu yenilenmeyecek bir sürü ekran kartı var. Sağlam ikinci el bulunursa değerlendirilebilir fiyatta olacağını düşünüyorum.
 
Bende almak istiyorum ortalama 4000 4500 gibi bir bütçe ayırabilirim en fazla ekran kartına. Yaklaşık iki hafta sonra almam gerekiyor. 2060 almak mantıklı mı yoksa 1650 falan alıp stok gelince satıp başka bir şey mi almalıyım. Eğer idarelik bir şey al derseniz ne alabilirim.
 
Şu piyasada çok mecbur değilseniz ekran kartı almak mantıklı değil. Aşırı bir fiyat artışı var, normale dönecektir zamanla. Türkiye ile alakalı değil dünya çapında stok sorunu var.
 
Şuna elde bulunan ve15.000TL satılan RTX 3080'in 8000 lira ya gerilemesi inandırıcı gelmiyor. Ama bekleyip görmekte fayda var.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı