Aynen Windows10 ile DX12 geliyor.
Ama donanımda desteklemeli ekran kartı DX12 desteklemeli.
Ama donanımda desteklemeli ekran kartı DX12 desteklemeli.
Ha öyle desenize ben bilgim eksikmiş teşekkürler. Windows 10 en kısa zamanda geçeceğim. Sürücülere baktım Windows 10 için yeni sürümler çıkmış galiba Windows 10 kurmama hazır.hayır hocam yanlış bilgi. windows 8.1 DX12 desteklemeyecek.. bu yüzden windows 10 kurarsanız sizin 7000 serisi de DirectX 12 destekleyecektir. AMD bunu zaten açıklamıştı. Ama destek sadece windows 10 üzerinde sağlanacak..
Microsoft bir driver yayınlayacaktır eğer ondan menun kalmazsanız ya ekran kartınızı değiştirirsiniz ya da Windows 10'a geçmezsiniz olur biter.Beyler bende 3xxx serisi var. Yeni ekran kartını alacak pek maddim yok. Yeni ev aldık o yüzden fazla param yok açıkçası. Nasıl yapacam ki ben şimdi ?
Kur 10'u sonra enson sürücü dene uyumlukla çalıştır.Beyler bende 3xxx serisi var. Yeni ekran kartını alacak pek maddim yok. Yeni ev aldık o yüzden fazla param yok açıkçası. Nasıl yapacam ki ben şimdi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.