Ekran kartsız canlı derse girme

Bütçe
pc toplama

dürüm lavaşı

Hectopat
Ben bilgisayar toplayacaktım, 7 bin lira gibi bir bütcem var ama şu anki durumda ekran kartımı kötü almak istemiyorum. Bu yüzden ekran kartsız bir sistem toplayıp canlı derse girebilir miyim?

Ben bilgisayar toplayacaktım, 7 bin lira gibi bir bütcem var ama şu anki durumda ekran kartımı kötü almak istemiyorum. Bu yüzden ekran kartsız bir sistem toplayıp canlı derse girebilir miyim?
Entegre grafik birimine sahip bir işlemci kullanırsanız girebilirsiniz. Ryzen serisinden "G" ibareli işlemciler ile Intel serisinde sonunda "F" ibaresi bulunmayan işlemcilerin dahili grafik birimi bulunmakta.

7000 TL ile ekran kartsız sistem toplamayı unut öncelikle. 7000'e mis gibi de sistem toplarsın şu an da sonra da. Canlı ders için ise şu an güzel bir sistem toplanabilir. Beklersen daha iyi olur tabii.

Eğer AMD işlemci ise sonunda g ibaresi olmalı Intel'de ise Intel 10.nesil ve "F" ibareli olmayan ve Xeon dışında çoğunda var zaten girilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı