Ekran kartsız laptop Assetto Corsa oynatır mı?

Aras Azlağ

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopum var ama ekran kartı yok. İşlemcisi Intel Pentium Inside Assetto Corsa aldım dün content Manager da modlarin en yenisini yükledim ama oyun çöktü hatası alıyorum. Bilgisayardan kaynaklı mi bir şey mi yanlış yaptım acaba? Yazarsanız iyi olur.

Merhaba, laptopum var ama ekran kartı yok. İşlemcisi Intel Pentium Inside Assetto Corsa aldım dün content Manager da modlarin en yenisini yükledim ama oyun çöktü hatası alıyorum. Bilgisayardan kaynaklı mi bir şey mi yanlış yaptım acaba? Yazarsanız iyi olur.

En düşük ayarlarda oynanır anca

Assetto bir simülasyon olduğu için işlemciye yüklenir. Ekran kartı da kötü bu şekilde oynayamazsın.

Oyunu denemeden direkt mod mu yükledin?

Evet yükledim Assetto Corsa'yı Steam'den direk content Manager indirdim

Hepsi en düşük de giriyom trafik moduna modlar falan yeni go ya basiyorum Can't launch Assetto Corsa: Steam API has failed to initialize hatasi çıkıyor

Assetto Corsa ortalama bir sistem istiyor. Pentium çok eski bir işlemci ve ekran kartsız özellikle oynatması imkansız
İşte content manager dan herşeyi yüklüyorum en yeni mod sürümlerini go ya basiyorum Can't launch Assetto Corsa: Steam API has failed to initialize hatasi çıkıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı