Ekran kartsız R7 5800X sistem çalışır mı?

Hocam ilk mesajda yazan sistemimin bütün parçaları alındı ve sabah kargoya verilecek. İade etmeyi düşünmüyorum çünkü çok uyguna aldığımı düşünüyorum ekran kartı hariç diğer parçaların tümünü. Black Friday'de güzel bir ekran kartı alıp kasayı bitirmeyi sonra diğer parçalara yönelmeyi düşünüyorum o yüzden 100 150 TL'lik ekran kartı bana görüntü verse yeter. Sadece video/dizi izleyeceğim ekran kartı alana kadar o yüzden yüksek bir para vermek istemiyorum.

1 ay 720p 480p ile idare edebilirim hocam. Bu ekran kartı zarar vermeden 1 ay beni idare ederse eski kasamda bu var hiç masrafa da girmeden halletmiş olurum.
Ekran kartı arızalı değilse sıkıntı olmaz. Ekran kartının modeli ne?
 
Kart sağlam hocam eski kasada takılı arada evdekiler youtube videolarına bakıyor 720p sorunsuz oynatıyor. Teşekkür ederim hocam yardımın için.
8500 GT ortalama bir ekran kartıdır, tabi oyun olarak CS 1.6'yı 1080p oynayabilirsiniz belki ya da 720p'de, onun haricinde 720p video oynatabilir, 1080p 60 FPS üstü çözünürlük olursa kasar diye düşünüyorum, bizim eski dizüstünde de sizinkine benzer performansta ekran kartı vardı. Görüntü almak için de geçici olarak kullanabilirsiniz, işlemciyle sorun çıkarmaz, darboğaz diye bir şey olmaz, bir ekran kartının performansını en iyi bir işlemci verebilir, bu yüzden sorunsuz kullanabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı