Ekran kartsız sistem kontrolü

Hasat112

Decapat
Daha fazla  
R5 3600 ya da i5 10400F işlemcili sistem toplayacağım. 4-5 gün sonra ekran kartı hariç parçaları alayım diyorum. Yalnız harici ekran kartım olamayacağı için görüntü alamayacağım. Aldığım parçalarda sorun olup olmadığı bu evrede anlaşılır mı? Yoksa 1-2 ay daha fiyatlar çok fazla oynamaz deyip beklemeye devam edeyim mi? Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3600 ya da i5 10400F işlemcili sistem toplayacağım. 4-5 gün sonra ekran kartı hariç parçaları alayım diyorum. Yalnız harici ekran kartım olamayacağı için görüntü alamayacağım. Aldığım parçalarda sorun olup olmadığı bu evrede anlaşılır mı? Yoksa 1-2 ay daha fiyatlar çok fazla oynamaz deyip beklemeye devam edeyim mi? Ne önerirsiniz?

Sanırım dolar söylediğin sürede birazdaha düşer ve fiyatlarda aynı oranda düşer.
Beklemeni öneririm.
Üstelik 3600 X alırsan daha iyi.

Fiyatların artması bekleniyor parçaları şimdiden toplamaya başla, hiç bekleme.

Sanırım dolar söylediğin sürede biraz daha düşer ve fiyatlarda aynı oranda düşer.
Beklemeni öneririm.
Üstelik 3600X alırsan daha iyi.
Dolar düşüyor ama Çin tatile giriyor, Dünya’da elektronik eşyaların %70’i Çin’de üretiliyor. Boşluk olacak yani. Beklemek zarar getirir, elinizden geldiğince çabuk toplamaya çalışın. 😁

Fiyatların artması bekleniyor parçaları şimdiden toplamaya başla, hiç bekleme.

Dolar düşüyor ama Çin tatile giriyor, dünya’da elektronik eşyaların %70’i çin’de üretiliyor. Boşluk olacak yani. Beklemek zarar getirir, elinizden geldiğince çabuk toplamaya çalışın. 😁

Peki parçaların bozuk olup olmadığını ekran kartı olmadan monitöre görüntü aktaramayacağım için kontrol edilme şansım var mı? En azından BIOS'a girebilir miyim?

Peki parçaların bozuk olup olmadığını ekran kartı olmadan monitöre görüntü aktaramayacağım için kontrol edilme şansım var mı? En azından BIOS'a girebilir miyim?
Hayır onu yapamazsın. Zaten sıfır parçaların 2 yıl garantisi oluyor bilgisayarı 2 yıl'dan erken toplarsın. Bir problem çıkarsa da elindeki parçayı götürür yeni parçayı alırsın.

Elinizde ekran kartı olması lazım diye biliyorum, işlemcide dahili grafik kartı yok. Eski olsa bile olur, olmadı arkadaşınızdan ödünç alın. 😁

Hayır onu yapamazsın. Zaten sıfır parçaların 2 yıl garantisi oluyor bilgisayarı 2 yıl'dan erken toplarsın. Bir problem çıkarsa da elindeki parçayı götürür yeni parçayı alırsın.

Parçaları internetten sipariş verecegim. Yaşadığım yer merkeze uzak ve garantilik bir durum olduğunda Ankara, İst. gibi yerlere göndermem gerekir muhtemelen o zaten tek başına rahat bir haftayı bulabilecek bir kargolama süreci. Bir sorun olursa garantiye değil de direkt satıcıya iade yaparım diyordum. Etrafımdaki herkeste de laptop var arkadaş :( bir yerden bulacağım artık teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı