Ekran Kaydı Alınmasına İzin Vermeyen Uygulamalarda Ekran Kaydı Almak

İşletim sistemi
Android
Android telefonumda bir uygulamada ekran kaydı alınıyor, fakat kaydedilen görüntü sadece siyah ekran.
Google Play Store'den 50'ye yakın ekran kaydı uygulaması indirip denedim sonuç değişmedi.
Galiba uygulama ekran kaydını engelliyor çünkü SS'de alınmıyor. Bu durumda neler yapılabilir?

Ben de SS alamadığım için bu siteye baktım yanıt verenler sağ olsun hiç yardımları dokunmadı ama kendim kurcalarken bir yol buldum. Öncelikle ekran kaydı başlatıyorsunuz sonra kare tuşundan uygulamaya giriyorsunuz, hızlıca tekrar kare tuşuyla uygulamadan çıkıp geri giriyorsunuz bunu birkaç kez tekrarlayınca videoyu kaydetip izleyin illaki 1 milisaniyeliğine görünüyor. Galerinizden onun ssini alabilirsiniz, evet dahiyim.

Bu işin en olur yolunu ben şu şekilde buldum. Android emulatoru kurun, LD Player, Bluestacks vs sonra uygulamayı emulatorde açın, obs ile kayıt alın, sorunsuz şekilde her tür uygulamada gayet kaliteli şekilde kayıt alınıyor.

Setedit uygulamasi ile yaptım. İlk ekrana gelen system table sekmesinde add new settings e basıyoruz, ardından oraya window_secure_flag yaziyoruz ve save ye basıyoruz. Önümüze bir pencere daha çıkıyor, oraya 0 yaziyoruz. Bende oldu, siz de deneyebilirsiniz

Setedit uygulamasi ile yaptım. İlk ekrana gelen system table sekmesinde add new settings e basıyoruz, ardından oraya window_secure_flag yaziyoruz ve save ye basıyoruz. Önümüze bir pencere daha çıkıyor, oraya 0 yaziyoruz. Bende oldu, siz de deneyebilirsiniz

Dediğini yaptım ama işe yaramadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı