Ekran kaydı için uygulama önerisi

OfG58

Hectopat
Qualcomm Snapdragon 695 yonga setine sahip bir tabletim (Tab A9 Plus) var. Bu tablet için yüksek kalitede ekran kaydı yapabileceğim bir uygulama arıyorum. Birkaç adet ekran kayıt uygulaması indirdim ve denedim ama ya düşük kare ile çekim yapıyor ya da düşük bitrate ile çamur gibi kaydediyor. Bitrate, çözünürlük ve kaç kare kaydedebileceğime kendim karar verebileceğim bir uygulama var mı?

Tavsiye edebileceğim uygulamalar var onlara göz gezdirebilirsin.
  • Az Recorder kullanım arayüzü güzel, filigran eklemiyor. HD ve Full HD kayıt yapıyor ancak başka çözünürlük seçeneği yok.
  • MSR ekstra olarak facecam özelliği var eğer YouTube videosu falan düşünüyorsanız.
  • ADV bunda çözünürlük falan seçebiliyorsun ekstra özellikleri de var.
Tavsiye edebileceklerim bunlar PC'de daha iyi seçenekler sunabilirim. Burada bilgim kısıtlı. Çözünürlük çok sıkıntı değilse Az'yi tavsiye ederim daha kaliteli.

Tavsiye edebileceğim uygulamalar var onlara göz gezdirebilirsin.
  • Az Recorder kullanım arayüzü güzel, filigran eklemiyor. HD ve Full HD kayıt yapıyor ancak başka çözünürlük seçeneği yok.
  • MSR ekstra olarak facecam özelliği var eğer YouTube videosu falan düşünüyorsanız.
  • ADV bunda çözünürlük falan seçebiliyorsun ekstra özellikleri de var.
Tavsiye edebileceklerim bunlar PC'de daha iyi seçenekler sunabilirim. Burada bilgim kısıtlı. Çözünürlük çok sıkıntı değilse Az'yi tavsiye ederim daha kaliteli.

Adv sanırım en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı