Merhabalar. 4 yıl önce kullandığım Sony Xperia Z2 telefonumun şifresini unuttum. Kullanmıyordum kenarda bekliyordu, bugün dedim ki açayım da içinden eski fotoğrafları alayım fakat ekran kilidini hatırlayamadım. İçindeki bilgileri sıfırlamadan açabilmemin yolu var mı acaba?
Introduction ADB and Fastboot are arguably two of the most indispensable tools used when working with Android devices. If you really want to modify, debug, and tweak along with their countless uses in rooting, and other procedures ADB and...
İlgin için çok teşekkür ederim ama yapamadım bir türlü buradan da. Sanırım hata ayıklama gibi bir şey açık olması gerekiyormuş telefonda bende o kapalı ve açamadığım için telefonu onu da açamıyorum. Ama şöyle bir bilgi verebilirim Android sürümünü tam olarak hatırlamıyorum ama kilit ekrandayken misafir hesap ile giriş yapabiliyorum telefona.
İlgin için çok teşekkür ederim ama yapamadım bir türlü buradan da. Sanırım hata ayıklama gibi bir şey açık olması gerekiyormuş telefonda bende o kapalı ve açamadığım için telefonu onu da açamıyorum. Ama şöyle bir bilgi verebilirim Android sürümünü tam olarak hatırlamıyorum ama kilit ekrandayken misafir hesap ile giriş yapabiliyorum telefona.
Belki oradan bir şey çıkar diye bilgi vermek istedim.
Belki oradan bir şey çıkar diye bilgi vermek istedim.
Maalesef dedikleriniz olmadı arkadaşlar. Ama çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için. İstanbul'da Doğubank diye bir yer var bilenler vardır. Götürdüm fakat orada da çözüm bulamadılar ve tek çare sıfırlamak dediler. Tabii ki de amacım içindeki fotoğrafları almak olduğu için sıfırlamayacağım. Hala çözüm arıyorum.
Hala çözüm bulunamamıştır.