Ekran Paneli Kırılmış 8" Tableti Nasıl Kullanılabilir Hale Getirebilirim?

Furkan14

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim dersaneden almış olduğum aprotech marka 8" bir tabletim var. Fakat ekranı kırıldı ama hala çalışıyor. Bu tableti nasıl değerlendirebiliriz.

Evet, ama ekran çok pahalı olmaz mı? Zaten 100 liralık tablet. Ekranı değiştirebileceğime inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 1 bağlantısı var yanlış hatırlamıyorsam internette modele göre arama yapın yanlış hatırlamıyorsam 40 veya 50TL arası fiyata satılıyor.

Yada dershanedeki arkadaşlarınızdan sorun yaşayan mutlaka vardır. Sizinde anlayacağınız gibi pek sağlam bir ürün değil çoğu kişi bataryasından şikayetçi... Benim arkadaşlarımda vardı nasıl sorun yaşadıklarına şahit oldum sizde sorun yaşayan arkadaşlarınızdan alabilirsiniz daha ucuz olabilir.

Arkadaşım HDMI ile televizyona bağla, kullan. Benimde tabletimin camı kırık. miniHDMI ile televizyona bağlayıp film izliyorum.

1409316961980.jpg

İç ekran sıkıntılı. Ne olarak kullanabiliriz?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı