Ekran parlaklığım kendiliğinden azalıp artıyor

Altuğ

Hectopat
Daha fazla  
@SypeR Merhabalar. Ekran parlaklığım ekran siyah olunca kısılıyor ekran beyaz olunca açılıyor. Hafif bir tepki var ama belli oluyor. Uyarmalı ekran parl. kapadım ama halen aynı hata var. Nedenini biliyor musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran parlaklığını ayarlayan yardımcı bir program kullanıyor musunuz? Bende de Power4Gear diye bir program vardı. Ekran parlaklığını otomatik kendisi ayarlıyordu. Güç modunu kendisi değiştiriyordu. Kaldırdım sorun da ortadan kalktı.

Sürücüleri kaldırıp yüklemiştim düzelmemişti. Hatta sürücü yüklemeden öncede ilk formatımda bu başıma gelmişti.bir ara bir çok şey yaptım düzeldi sonra dün pcyi açtım gene aynı durum söz konusu. Oyunlarda çok belli oluyor karanlık bir odaya giriyorum ekran kısılıyor aydınlık odaya girince direk parlaklık açılıyor.Sürücü güncelledim win 8 ayarlarına baktım hepsi tam ama sorun devam ediyor

Ekran parlaklığını ayarlayan yardımcı bir program kullanıyor musunuz? Bende de Power4Gear diye bir program vardı. Ekran parlaklığını otomatik kendisi ayarlıyordu. Güç modunu kendisi değiştiriyordu. Kaldırdım sorun da ortadan kalktı.

Malesef kullanmıyorum. Kullansamm iyi olcaktı. Siler düzeltirdim :D

Evet hepsi güncel. Biosta güncelledim. Dün yazdım sorunluydu şimdi düzeldi =) yani şu anda o sorun yok ama hiçbir oynama yapmadım. Herşey aynı olmasına rağmen bugün böyle bir problemle karşılaşmadım. Herhangi bir işlem yapsam düzelse anlicamda kendiliğinden nasıl düzeliyor onu anlamıyorm.

Bilgisayarınızın marka modeli nedir? Win 8 den 8.1 e güncelleyince böyle sıkıntılar çok çıkıyor. Örn. verirsem eğer lenovo Z serisinde var intel ekran kartının driverini üzerine kurunca düzeliyor. Bir müşterimde de pc nin ekranın ışığını kısınca tekrar açılmamış ekran kartını güncellediğimizde düzeldi. Benzer bir sorun yaşayan olursa belki yardımcı olur. Burada driver update programlarından ziyade kendi pcnizin üreticisinin sunduğu driver pack leri daha yardımcı olacaktır.

Hiçbirşey yapmadım düzeldi.bazen gene aynı hatayı veriyor.Pek çözebilmiş değilim.Ayrıca yazım hakkım dondurulmuş uyarı almışım.Nedeni nedir bilemedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı