Google Meet denediniz mi?Ekran paylaşımı yaparak film izleyebileceğimiz uygulamalar neler arkadaşlar bulamadım bir türlü Discord hata veriyor Skype video paylaşımı yapınca karşı taraf için kasıyor Zoom da çözünürlük düşük lütfen bir uygulama önerin.
Ekran paylaşımı yaparak film izleyebileceğimiz uygulamalar neler arkadaşlar bulamadım bir türlü Discord hata veriyor Skype video paylaşımı yapınca karşı taraf için kasıyor Zoom da çözünürlük düşük lütfen bir uygulama önerin.
Discord, Zoom var.
Netflix ise birlikte izleyebiliyorsunuz.Ekran paylaşımı yaparak film izleyebileceğimiz uygulamalar neler arkadaşlar bulamadım bir türlü Discord hata veriyor Skype video paylaşımı yapınca karşı taraf için kasıyor Zoom da çözünürlük düşük lütfen bir uygulama önerin.
Özür dilerim.0 kasma ekran paylaşımı yapamazsın.
Adam ikisi de olmuyor demiş.
denedim olmuyorGoogle Meet denediniz mi?
discordda siyah erkan hatası var yayın açınca sadece siyah ekran gözüküyorDiscordda hata vermemesi lazım, ses mi gelmiyor? Youtube üzerinden ise watch2gether'dan izleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.