Ekran Videosu Çekme Programı Önerisi

Öncelikle bilindik ve kullanım açısından uygun ekran çekme programlarını listeleyim. Sonra kendi fikrimi söyleyeceğim, kendiniz karar vermek isterseniz de diğerlerine bakıp mukayese etme şansınız olur.

*Open Broadcaster Software
*Fraps
*Camtasia Studio 8 ( Eklenti şeklinde)
*Bandicam
*HyperCam
*Free Screen Video Capture

Daha bir çok bu tarz program vardır, ben en bilindik ve kullanıma müsait olanları yazdım. Şimdi şahsi fikrime göre, "Facecam" şeklinde videolar çekmek için, -özellikle oyun videolarında- OBS çok uygundur. Ama sadece ekran videosu alacaksanız Camtasia Studio 8' i öneririm. Ekranın istediğiniz yerini çekme olanığını sağladığı gibi çekimden sonra da düzenleme imkânı verir. Fraps ekran videosu değil uygulama videosu yakalar ki kayıt boyutları da devasa büyüklüktedir. Sorunuza cevap niteliğindedir. İyi forumlar..:)
 
Orta dereceli bir işlemcin varsa OBS kullan.Pc'yi yormayan ayarları veririm.Eğer işlemcin yeterli değilse Dxtory'nin X264 codec'ini kullan.Diğer programlar(bandicam,fraps,mirillis) hikaye hepsi.OBS ve ShadowPlay 1. Dxtory ise 2. en iyi ekran kaydetme programıdır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı