Ceyhun Çakman Centipat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 9 18 Şubat 2020 #1 Yaklasik 3-4 haftadır Power tuşuna bastığımda görüntü 10 15 dk geçmesine rağmen gelmiyor. Reset duğmesine basıyorum 5dk sonra açılıyor. Kasamın Power tuşunun olduğu yerde yanan bir ışık var ilk aldığım zamanlar mavi yanıyordu şu an turuncu yanıyor. Ekran kartı Radeon RX 460 4G Güç kaynağı 350W Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2020
Yaklasik 3-4 haftadır Power tuşuna bastığımda görüntü 10 15 dk geçmesine rağmen gelmiyor. Reset duğmesine basıyorum 5dk sonra açılıyor. Kasamın Power tuşunun olduğu yerde yanan bir ışık var ilk aldığım zamanlar mavi yanıyordu şu an turuncu yanıyor. Ekran kartı Radeon RX 460 4G Güç kaynağı 350W
KS KS Ceyhun Çakman Centipat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 9 18 Şubat 2020 #11 MayCrasH dedi: Belleği çıkar, pin kısımlarını yumuşak bir silgi ile temizle, ayrıca BIOS'a gir Exit bölümünden Load Defaults yap kaydet çık. Genişletmek için tıkla... Bellek derken neyi kastettin? Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Belleği çıkar, pin kısımlarını yumuşak bir silgi ile temizle, ayrıca BIOS'a gir Exit bölümünden Load Defaults yap kaydet çık. Genişletmek için tıkla... Bellek derken neyi kastettin?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2020 #12 RAM'leri. Artı 0 Eksi
KS KS Ceyhun Çakman Centipat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 9 20 Şubat 2020 #13 MayCrasH dedi: RAM'leri. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama düzelmedi. Macun kuruduğunda falan böyle bir şey yapma ihtimali var mı? Aldığımdan beri hiç değiştirmedim 3 yıl oldu alalı. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: RAM'leri. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama düzelmedi. Macun kuruduğunda falan böyle bir şey yapma ihtimali var mı? Aldığımdan beri hiç değiştirmedim 3 yıl oldu alalı.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #14 "BIOS'a gir Exit bölümünden Load Defaults yap kaydet çık." Bunu yaptıktan sonra BIOS altından herhangi bir ayarı değiştiriyor musun? Sanmıyorum ama değiştirip deneyin. PSU nedenli de olabilir. Artı 0 Eksi
"BIOS'a gir Exit bölümünden Load Defaults yap kaydet çık." Bunu yaptıktan sonra BIOS altından herhangi bir ayarı değiştiriyor musun? Sanmıyorum ama değiştirip deneyin. PSU nedenli de olabilir.