ekrana görüntü gitmiyor

sorunum sizede yardımcı oldumu

• evet

Oy: 0 0,0%
  • hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0

esmerserdar

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımla ilgili çok sorunlar yaşadım bunun üzerine kasayı parçalayıp tekrar birleştirdim herşey yerli yerinde birtek işlemci fanın girişleri kırıldı yerine oturtamadım onuda bilgisayar kasasını yan yatırarak çözüm bulmaya çalıştım.. Sorunum şu ki ekrana görüntü gitmiyor neden olabilir fandan kaynaklanmaz sanırım bu arada bütün fanlar dönüyor ekran kartının power supplynin işlemci fanın ama bir türlü görüntüyü elde edemedim kasa güç tuşuna basınca normal sesi dııt çıkıyor buda ramın çalıştığı anlamına geliyormuş.. Kasayı parçalamadan önce windows hata verip sistemi geri yüklemek istermisüniz diyordu bunun üzerine kasayı söktüm windows silinmiş olabilir mi cd sini fln taksam yükleme görüntüsü gelir mi acil yardım lazım

Kasa ile monitör arasındaki kablolarda sıkıntı olabilir mi onu kontrol ettiniz mi ?

Ayrıca ne yaşadıktan sonra bu olay meydana geldi ?

Sıkıntı yok kablolarda iyice kilitledim monitörle kasayı.. pc yi her açtığımda windows başlatılamadı geri yüklemek istermisiniz sorup duruyordu onay verip yüklüyordum sıkıntı yoktu bu her geçen gün artmaya başladı geri yüklerken bir hata oldu sanırım dondu kaldı bende kızdın parçaları söküp taktım bu kez sorunum olan görüntü kaybını yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…