Çözüldü Ekranda anlık karıncalanma ve gri renk sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamün aleyküm arkadaşlar. Aşağıdaki videoda belirttiğim gibi ekranımda sorun oluyor. Bir sürü yerde araştırdım ama bulamadım. Sizin bana yardım edebileceğinizi düşünerek buraya konu açtım. Yardım ederseniz sevinirim.
Ekrana anlık (1 saniyeden az) gri renk karıncalanma gibi bir şey gelip gidiyor. Kablolarda ve monitörde sorun yok. Monitöre başka kasa taktığımda olmadı. Ekran kartında arıza olacağından şüpheleniyorum. Bu anlık karıncalanma olayı oyunlarda ve stres testleri sırasında olmuyor. Çok kafam karıştı. İşletim sistemimide değiştirdim. Yine aynı.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
10 yıllık kart dostum. %90 reballing işlemi yaptırsan düzelir ama kalıcı olmaz yine aynı sorunu yaşarsın. Boşuna para harcamaya gerek yok bu karta. Gözden çıkarırsan son umut fırınlama deneyebilirsin.
DDU ile ekran kartı driverınızı kaldırın, bir alt sürümünü kurmayı deneyin. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
Bunları denedim ama yine olmadı. En güncel sürümü yükledim yine aynı. Bir değişiklik olmadı.
Kafamı karıştıran konu şu: oyundayken ve stres testindeyken neden olmuyor böyle bir şey ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı