- RAM
- GoodRam 2*8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4
- SSD veya HDD modeli
- +
RTX 3050 ekran kartım ve 15 12400F işlemcim var. Oyunları akıcı ve yüksek FPS oynatıyor ama bazen ekran tamamen kararıp donuyor özellikle Valorant ve Assassin's Creed oynarken oluyor. Assassin's Creed oynarken oyun içinde bir sorun görmedim ama Alt Tab yapıp başka pencereye geçmeye çalıştığımda ekran donuyor veya kararıyor. CTRL-Win-Shift-b yapıp ekran kartını resetliyorum ama bir işe yaramıyor. YouTube'ta da video önizlemeleri bazen yeşil oluyor fare imleci üstündeyken video oynatması gerekirken yeşil ekran gösteriyor. Tıklayınca video oynatılabiliyor. Fare imleci bazı tuşların üstyündeyken de ekranda siyah kareler ve alanlar belirip kayboluyor. Örnek olarak yeni sekme butonunun üstündeyken o alanda siyah kareler oluşabiliyor veya başka sekmenin üstünde kalınca o sekmenin önizlemesini göstermeden önce birkaç kere böyle bozulmalar oluyor. Assassin's Creed oyununu açıp açılana kadar başka pencereye geçince tam ekran açılmıyor sol üstte açılıyor ve tam ekran yapabilmek için kapatıp baştan açmam gerekiyor. Ekran kartını ben kendim taktım yanlış takmış olabilir miyim? Garantiye göndermelik bir durum mu? Bütün sürücüler güncel.
Son düzenleyen: Moderatör: