S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Oyun oynarken aniden renkli noktalar çıktı. PC'yi kapattim. Geri actigimda fotoğrafdaki gibi noktalar cikiyor. Açılmıyor.
Oyun oynarken aniden renkli noktalar çıktı. PC'yi kapattim. Geri actigimda fotoğrafdaki gibi noktalar cikiyor. Açılmıyor.
Çözüm Yener K. 25 Ağustos 2022 @Strasseux maalesef öyle daha iyi hocam. Boşuna buna masraf etmeye gerek yok. Reballing falan da ucuz bir işlem değil ve uzun vadeli de değil.
@Strasseux maalesef öyle daha iyi hocam. Boşuna buna masraf etmeye gerek yok. Reballing falan da ucuz bir işlem değil ve uzun vadeli de değil.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 Ekran kartı arızası gibi duruyor. Sistem bileşenleri nedir? Artı 0 Eksi
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 25 Ağustos 2022 #3 VRAM arızası gibi. Artı 0 Eksi
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.067 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 25 Ağustos 2022 #4 Yener K. dedi: Ekran kartı arızası gibi duruyor. Sistem bileşenleri nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı ağrızası olamaz . VRAM ağrızası büyük ihtimalle . Bende de aynı şey oldu çünkü . Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Ekran kartı arızası gibi duruyor. Sistem bileşenleri nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı ağrızası olamaz . VRAM ağrızası büyük ihtimalle . Bende de aynı şey oldu çünkü .
KS KS S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #5 itwasgooday dedi: VRAM arızası gibi. Genişletmek için tıkla... Ne yapilabilir? Cr Oyuncusu dedi: Hocam ekran kartı arızası olamaz. VRAM arızası büyük ihtimalle. Bende de aynı şey oldu çünkü. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
itwasgooday dedi: VRAM arızası gibi. Genişletmek için tıkla... Ne yapilabilir? Cr Oyuncusu dedi: Hocam ekran kartı arızası olamaz. VRAM arızası büyük ihtimalle. Bende de aynı şey oldu çünkü. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün?
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.067 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 25 Ağustos 2022 #6 Strasseux dedi: Oyun oynarken aniden renkli noktalar çıktı. PC'yi kapattim. Geri actigimda fotoğrafdaki gibi noktalar cikiyor. Açılmıyor. Eki Görüntüle 1495511Eki Görüntüle 1495517 Genişletmek için tıkla... Hocam tamirciye götürün çok masraflı değilse. Bu VRAM arızası. Artı 0 Eksi
Strasseux dedi: Oyun oynarken aniden renkli noktalar çıktı. PC'yi kapattim. Geri actigimda fotoğrafdaki gibi noktalar cikiyor. Açılmıyor. Eki Görüntüle 1495511Eki Görüntüle 1495517 Genişletmek için tıkla... Hocam tamirciye götürün çok masraflı değilse. Bu VRAM arızası.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #7 @Cr Oyuncusu VRAM nerede olur, cevabı ise ekran kartı. Artı 0 Eksi
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 25 Ağustos 2022 #8 Yeni VRAM takılıyor. Ücretlerine pek vakıf değilim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki işlem yapılıyor. Artı 0 Eksi
Yeni VRAM takılıyor. Ücretlerine pek vakıf değilim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki işlem yapılıyor.
KS KS S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #9 Cr Oyuncusu dedi: Hocam tamirciye götürün çok masraflı değilse. Bu VRAM arızası. Genişletmek için tıkla... Daha once mavi cizgiler cikmisti duz bir şekilde ekran kartına cakmak ile isitma yaparak çözmüştüm o sorunu bu farklı bir hata mı? Artı 0 Eksi
Cr Oyuncusu dedi: Hocam tamirciye götürün çok masraflı değilse. Bu VRAM arızası. Genişletmek için tıkla... Daha once mavi cizgiler cikmisti duz bir şekilde ekran kartına cakmak ile isitma yaparak çözmüştüm o sorunu bu farklı bir hata mı?
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.067 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 25 Ağustos 2022 #10 Strasseux dedi: Daha once mavi cizgiler cikmisti duz bir şekilde ekran kartına cakmak ile isitma yaparak çözmüştüm o sorunu bu farklı bir hata mı? Genişletmek için tıkla... Evet bu farklı bir hata. Artı 0 Eksi
Strasseux dedi: Daha once mavi cizgiler cikmisti duz bir şekilde ekran kartına cakmak ile isitma yaparak çözmüştüm o sorunu bu farklı bir hata mı? Genişletmek için tıkla... Evet bu farklı bir hata.