Ekranda Siyah İz Oluştu

kerim1995

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, akşam kapattım bilgisayarımı, sabah açtığımda ekran bu şekildeydi. Bir çözümü var ise yardımcı olursanız memnun olurum.

Dosya Ekleri

• IMG-20210208-WA0002.jpeg
    IMG-20210208-WA0002.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20210208-WA0000.jpeg
    IMG-20210208-WA0000.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 83
Herhangi bir çözümü yok sanırım anladığım kadarıyla, şuan için monitör alacak bütçem yok, bu lekeyi küçültme vs. Olmuyor mu? Başka kablo denedim aynı başka pc denedim ondanda aynı.

Herhangi bir çözümü yok sanırım anladığım kadarıyla, şuan için monitör alacak bütçem yok, bu lekeyi küçültme vs. Olmuyor mu? Başka kablo denedim aynı başka pc denedim ondanda aynı.
Aslın da bir sürü yolu var fakat kırma şansınız olabilir ondan dolayı denemeyin bence bütçeniz yoksa.

Benim eskiden düşürdüğüm monitörden biliyorum, siyah iz oluşan yerlerin alt kısmına yani size göre axen yazan yeri bastırırsanız belki çözüm olabilir ya da kendiliğinden düzelir.
Denedim altta çizgi de çıktı bu sefer en iyisiok kucalamadan idare etmeye çalışim tamamen bozulmadan teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı