Ekranı çatlayan Samsung Galaxy S10+ garantiden tamir ettirilir mi?

Nurixxl

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2019
Mesajlar
82
Herkese günaydın öncelikle. Elimde Samsung Galaxy S10+ mevcut ekrani catladı, fakat kasada cizik vs. yok. Telefonun şarj soketi ve bataryasi arizalandi. Garantisi devam ediyor. Ben bu cihazi ekran catladi diye batarya ve şarj soketini ücretsiz yaptiramaz miyim?
 
Ekran çatlamasını geçtim şarj soketi ve batarya arızalanmasına tahammülü yok teknoloji şirketlerinin. Ücretsiz yaptıramazsınız büyük olasılıkla.
 
Samsung serviste şahit olduğum olay, ben şarj girişi bozulduğu için servise verdim ve ücretsiz değişim oldu. Benimle birlikte oradaki başka bir müşteri ekranı kırık telefonun şarj soketini değiştirmek için garantiye başvurdu ama çalışan kişi telefonun ekranında kırık olduğunu bu sebeple kasayı açıp şarj soketi değiştiremeyeceklerini söyledi. Siz servise başvurun yine de şansınızı deneyin. Anladığım kadari ile garantiden faydalanabilmek için telefonun kasasının hasarsız olması gerekiyor. Servis 1 saat içinde dönüş yapıyor genelde. Şansınızı deneyin derim.
 
Ekran çatlak veya kırık olduğunda sökerken daha da kırılabileceği için servis bunun sorumluluğunu almak istemiyor ücretli değişim olur büyük ihtimalle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı