Ekranı Isırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
plant.jpg

Rahat 250-300 TL gibi bir masraf cikti size. Bir daha isirmamaniz dilegi ile.

Kardeşim sana tavsiyem ya oyun oynamayı bırak, ya da bırakmam diyorsan tıbbi destek al. Tamam ben de sinirleniyorum ama bu derecesi kesinlikle sağlıklı değil. Maazallah bu gidişle ileride habere çıkan cinnet geçiren tiplere dönersin.

Arkadaşlar ilk önce ekranın tadı temizleme spreyinin tadı gibiydi pişman mıyım evet çünkü az önce 238 lira masrafa girdim. PUBG oynamayın arkadaşlar oynarsanız sepetli motosiklet sürmeyin yumruk ve tekmeye dayanan ekran benim ısırmama dayanamadı kökten gitti. Şimdi paneli taktım sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ilk önce ekranın tadı temizleme spreyinin tadı gibiydi pişman mıyım evet çünkü az önce 238 lira masrafa girdim. PUBG oynamayın arkadaşlar oynarsanız sepetli motosiklet sürmeyin yumruk ve tekmeye dayanan ekran benim ısırmama dayanamadı kökten gitti. Şimdi paneli taktım sorunsuz çalışıyor.
Ekranı ısırmanamı şaşırsam yoksa temizleme spreyinin tadını bilip, tadını ona benzetmenimi şaşırsam bilemedim. Sana öneri olarak söyleyebileceğim mhrs.gov.tr den randevu alabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı