Ekranı Isırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar PUBG oynarken aracım birden patladı ben de ekranı ıssırdım dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 Laptop paneli önerir misiniz?

Eki Görüntüle 421691
Abiciğim, onun yerine söv, küfür et. Ayrıca küfür ederek sağlıklı yaşarsın, hem daha az maliyetli olur😆😆 Bu da haber kaynağı. Ekrana gelirsek, ya garantiye yollayıp yenileteceksin, ya da bilgisayarcıya gidip yenisini taktıracaksın uygun model. En olmadı monitör al, oradan bağla.

Arkadaşlar PUBG oynarken aracım birden patladı ben de ekranı ıssırdım dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 Laptop paneli önerir misiniz?

Eki Görüntüle 421691
Sana bir iyi bir kötü haberim var dostum. İyi haberim panel dağılmamış, kötü haberim paneli direkt yemişsin :(

Usta, hani bir kisim sacma sorular soruyor diye yakiniyordunuz; abi bu ne ciddi mi [emoji1787]

Forumun bir kesmi kendini asmis evrimi arastiriyor, diger kismi pubg'ye sinirlenip ekran isiriyor. Allah sonumuzu hayir etsin, bu aksam da bos gecmedik. [emoji85]

Seninle tanışmak istiyorum.
İyi anlaşırsanız ısırabilir seni :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum arkadaş bilgisayarı kırmamış ÖĞÜTMÜŞ.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı