Koruma cam 400 TL TV panelleri genelde tv fiyatına oluyo garantiye götürünce yeni tv alın derler ciddiyimSorma bende Türkiye Andora maçında televizyonu kırdım off hala öyle kaldı. Panel TV fiyatına bune ya bir daha kine koruma cam taktıracağız.
Koruma cam 400 TL TV panelleri genelde tv fiyatına oluyo garantiye götürünce yeni tv alın derler ciddiyimSorma bende Türkiye Andora maçında televizyonu kırdım off hala öyle kaldı. Panel TV fiyatına bune ya bir daha kine koruma cam taktıracağız.
Koruma cam 400 TL TV panelleri genel de TV fiyatına oluyor garantiye götürünce yeni TV alın derler ciddiyim
Dostum sen akşam yemeğini çok yanlış anlamışsın.Arkadaşlar PUBG oynarken aracım birden patladı ben de ekranı ıssırdım dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 Laptop paneli önerir misiniz?
Eki Görüntüle 421691
Ben de Telefondan PUBG oynarken aynısını yapmıştım. Ama daha beterini, telefonun yarısını direk ağzıma atıp tüm gücümle sıkmıştım. Sonuç: Ekran temiz ama arkada bir sürü minik noktalar şeklinde çizik&göçükler. :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.