Ekranı kırık Redmi Note 8 kullanmak göze zararlı mıdır?

Daha fazla  
Ekranı kırık Redmi Note 8 kullanıyorum, ekranı bayağı kırık, böyle kullanmak gözlerime ekstra zarar verir mi? Ayrıca şöyle bir sorun var, WhatsApp, Instagram'da arama yapılırken telefonun ekranına elimi getirince telefon kapanıyor. Telefonu kameradan uzaklaştırınca telefon geri açılıyor. Saçma biliyorum ama gerçek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kapanma mevzusu normalde de var olan birşey zaten, telefonunuz aramalarda kulağınıza götürdüğünüzde ekranı nasıl kapanıyorsa Whatsapp'da ve Instagram'da yapılan aramalarda arama sayıldığı için telefonun üst kısmına birşey yaklaşınca ekran kapanıyor.

Ekranı kırık Redmi Note 8 kullanıyorum, ekranı bayağı kırık, böyle kullanmak gözlerime ekstra zarar verir mi? Ayrıca şöyle bir sorun var, WhatsApp, Instagram'da arama yapılırken telefonun ekranına elimi getirince telefon kapanıyor. Telefonu kameradan uzaklaştırınca telefon geri açılıyor. Saçma biliyorum ama gerçek.

Hocam saçma değil orada gün ışığı sensörü var ve genel olarak çoğu Redmi Note serisinde bu sensör düzgün çalışmıyor. Ayrıca zaten Redmi Note 8 ekranı eski teknoloji yani her türlü zarar verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı