Ekranı kırık tablet bilgisayarımı ne yapabilirim?

kasgar

Hectopat
Merhaba eskiden aldığım concord Smart pad Duo 2 C 707 tabletimi babam bana kızarak yere çarptı. 5 yıl sonra tableti söküp baktım, LCD'si kırık. Dokunmatiği kırık ama diğer her şeyi sağlam. Anakart ve benzeri şarja taktım. Batarya sanırım şarj ediliyordu ve açmayı denedim tabii ki ekranda bir şey olmadı. Ama daha sonra işlemcide hafif bir sıcaklık vardı sanki çalışıyor gibiydi. Ne yapabilirim sizce? Bu arda tabletimde HDMI girişi yok. Size danışmak istedim. Acaba monitöre ve benzerine bağlayıp çalıştırabilir miyim HDMI'sız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli kullanım için bir şey bekleme bence. Günümüz şartlarında onu bir şeylere bağlayıp kullanmak işkence olacaktır. Youtube üzerinde yüzlerce DIY videolar var. Onlara bakıp oyalanma amaçlı bir şeyler yapabilirsin. Bir şeylerde öğrenmiş olursun.

Merhaba eskiden aldığım concord Smart pad Duo 2 C 707 tabletimi babam bana kızarak yere çarptı. 5 yıl sonra tableti söküp baktım, LCD'si kırık. Dokunmatiği kırık ama diğer her şeyi sağlam. Anakart ve benzeri şarja taktım. Batarya sanırım şarj ediliyordu ve açmayı denedim tabii ki ekranda bir şey olmadı. Ama daha sonra işlemcide hafif bir sıcaklık vardı sanki çalışıyor gibiydi. Ne yapabilirim sizce? Bu arda tabletimde HDMI girişi yok. Size danışmak istedim. Acaba monitöre ve benzerine bağlayıp çalıştırabilir miyim HDMI'sız?
HDMI dönüştürücüler var. Veya internetten VYSOR diye bir program var. Araştırabilirsiniz. Vysor ise yariyacaktir

HDMI dönüştürücüler var. Veya internetten vysor diye bir program var. Araştırabilirsiniz. Vysor ise yariyacaktir.

Tableti bağladığımda bilgisayar görmüyor.
Sürekli kullanım için bir şey bekleme bence. Günümüz şartlarında onu bir şeylere bağlayıp kullanmak işkence olacaktır. YouTube üzerinde yüzlerce dıy videolar var. Onlara bakıp oyalanma amaçlı bir şeyler yapabilirsin. Bir şeylerde öğrenmiş olursun.

Bende zaten evdeyken canım sıkılıyor bende hem virşeyler öğrenirim dedim ama YouTube'deki videolar da hep HDM ile bağlıyorlar ama bende HDM girişi yok şu an da Micro USB to HDM alamam büyük ihtimalle virüs yüzümden her yer kapalı.

Ama Micro USB to USB ile bağladığımda PC gormüyor acaba anakart bozulmus olabilir mi sağlam olduğunu nasıl anlarım?
Açınca Tabletten Herhangi Bir Geri Dönüş (Titreşim vb.) Geliyorsa problem yoktur anakartta. İnternette Benzer Uygulamalar Var Bağlamak İçin. Araştırabilirsin. Chimera Tool Var Ama Paralı Mesela 🤔

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı