Ekranı kırılan telefonun kayıtlarına nasıl erişilir?

Misy

Centipat
iPhone 6 telefonumu düşürdügüm için ekranı tuzla buz oldu ve ekranı sökmek durumunda kaldım. Ama rehber vs yedeklemedigim için erişemiyorum icloud.com üzeriden. Telefon sorunsuz bir şekilde çalışıyor, tek sorun ekranı yok. Telefona nasıl erişebilirim? İlla yeni ekranı mı almam gerek, yoksa yapabilicegim başka şeyler var mı?

Kutusu sende duruyorsa arkada IMEI ve seri kodu bulunur. Apple destek hattını ara ve durumunu belirt. Belki telefonuna uzaktan erişim sağlayıp yedekleyebilirler. Apple uzaktan bağlanarak senin yerine telefonunda işlem yapabiliyor çünkü. Ama telefon seninse bu işlemi yapabiliyorlar.

Direkt çalıştırıyor mu bilmiyorum ama, bu görüntüyü aktaran kablolar var. TV ve ya PC’ye eğer imkanınız varsa onu bir deneyebilirsiniz.
Android'lerde var ama Apple cihazlarda yok sanırım öyle bir imkan. Varsa da yanlış olmasın tabii ben bilmiyorumdur.

Telefoncular da çıkma ekranlar bulunuyor böyle işlemler için ücret karşılığı ellerindeki ekranı takıp yedekleme yaptıktan sonra çıkartıyorlar.
Mantıklı bak. Montaj ücretini biraz yüksek verirsin ama işini halletmiş olursun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı