Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün.Deniyorum bir umut hocam
Vuruyorum hocamda ekranın parlaklığı gidik azaltıp çoğaltınca hafiften oluyor gibi ama karanlık genede.
Kapatıp açmayı denediniz mi? Veya Monster Kontrol Merkezinden parlaklık ayarlamayı?Hocam garanti biteli 1 ay oldu
Rkran gidip gelmiyor sadece karanlık.
Denedim hocam ya,şuan drivleri silip yüklemeyi deniyorum.Geçenlerde windows otomatik yüklemeyi kapatmıştım ondan olabilir miKapatıp açmayı denediniz mi? Veya Monster Kontrol Merkezinden parlaklık ayarlamayı?
Driver kaynaklı olma ihitmali bana kalsa %30. Ekrana hafifçe tıklamayı deneyin?Denedim hocam ya,şuan drivleri silip yüklemeyi deniyorum.Geçenlerde windows otomatik yüklemeyi kapatmıştım ondan olabilir mi
Deniyorum bir umut hocamDriver kaynaklı olma ihitmali bana kalsa %30. Ekrana hafifçe tıklamayı deneyin?
Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün.Deniyorum bir umut hocam
Vuruyorum hocamda ekranın parlaklığı gidik azaltıp çoğaltınca hafiften oluyor gibi ama karanlık genede.
Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.