KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 26 Nisan 2021 #1 Selamlar arkadaşlar, biraz önce render işleriyle uğraşırken içeriye gitmiştim. Geldiğimde PC'nin ekranı düşük parlaklık moduna girmiş gibiydi, (parlaklık sonda) ekran titriyordu. Problem ne olabilir?
Selamlar arkadaşlar, biraz önce render işleriyle uğraşırken içeriye gitmiştim. Geldiğimde PC'nin ekranı düşük parlaklık moduna girmiş gibiydi, (parlaklık sonda) ekran titriyordu. Problem ne olabilir?
Çözüm Turkish Kebab 26 Nisan 2021 KatliyaM dedi: Deniyorum bir umut hocam Vuruyorum hocamda ekranın parlaklığı gidik azaltıp çoğaltınca hafiften oluyor gibi ama karanlık genede. Genişletmek için tıkla... Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün.
KatliyaM dedi: Deniyorum bir umut hocam Vuruyorum hocamda ekranın parlaklığı gidik azaltıp çoğaltınca hafiften oluyor gibi ama karanlık genede. Genişletmek için tıkla... Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 26 Nisan 2021 #11 KatliyaM dedi: Hocam garanti biteli 1 ay oldu Rkran gidip gelmiyor sadece karanlık. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açmayı denediniz mi? Veya Monster Kontrol Merkezinden parlaklık ayarlamayı? Artı 0 Eksi
KatliyaM dedi: Hocam garanti biteli 1 ay oldu Rkran gidip gelmiyor sadece karanlık. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açmayı denediniz mi? Veya Monster Kontrol Merkezinden parlaklık ayarlamayı?
KS KS KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 26 Nisan 2021 #12 Turkish Kebab dedi: Kapatıp açmayı denediniz mi? Veya Monster Kontrol Merkezinden parlaklık ayarlamayı? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ya,şuan drivleri silip yüklemeyi deniyorum.Geçenlerde windows otomatik yüklemeyi kapatmıştım ondan olabilir mi Artı 0 Eksi
Turkish Kebab dedi: Kapatıp açmayı denediniz mi? Veya Monster Kontrol Merkezinden parlaklık ayarlamayı? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ya,şuan drivleri silip yüklemeyi deniyorum.Geçenlerde windows otomatik yüklemeyi kapatmıştım ondan olabilir mi
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 26 Nisan 2021 #13 KatliyaM dedi: Denedim hocam ya,şuan drivleri silip yüklemeyi deniyorum.Geçenlerde windows otomatik yüklemeyi kapatmıştım ondan olabilir mi Genişletmek için tıkla... Driver kaynaklı olma ihitmali bana kalsa %30. Ekrana hafifçe tıklamayı deneyin? Artı 0 Eksi
KatliyaM dedi: Denedim hocam ya,şuan drivleri silip yüklemeyi deniyorum.Geçenlerde windows otomatik yüklemeyi kapatmıştım ondan olabilir mi Genişletmek için tıkla... Driver kaynaklı olma ihitmali bana kalsa %30. Ekrana hafifçe tıklamayı deneyin?
KS KS KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 26 Nisan 2021 #14 Turkish Kebab dedi: Driver kaynaklı olma ihitmali bana kalsa %30. Ekrana hafifçe tıklamayı deneyin? Genişletmek için tıkla... Deniyorum bir umut hocam Vuruyorum hocamda ekranın parlaklığı gidik azaltıp çoğaltınca hafiften oluyor gibi ama karanlık genede. Artı 0 Eksi
Turkish Kebab dedi: Driver kaynaklı olma ihitmali bana kalsa %30. Ekrana hafifçe tıklamayı deneyin? Genişletmek için tıkla... Deniyorum bir umut hocam Vuruyorum hocamda ekranın parlaklığı gidik azaltıp çoğaltınca hafiften oluyor gibi ama karanlık genede.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 26 Nisan 2021 #15 KatliyaM dedi: Deniyorum bir umut hocam Vuruyorum hocamda ekranın parlaklığı gidik azaltıp çoğaltınca hafiften oluyor gibi ama karanlık genede. Genişletmek için tıkla... Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün. Artı 0 Eksi Çözüm
KatliyaM dedi: Deniyorum bir umut hocam Vuruyorum hocamda ekranın parlaklığı gidik azaltıp çoğaltınca hafiften oluyor gibi ama karanlık genede. Genişletmek için tıkla... Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün.
KS KS KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 26 Nisan 2021 #16 Turkish Kebab dedi: Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün. Genişletmek için tıkla... Aradım hocam genellikle yazılımsal oluyor dedi şu an format atıyorum olmazsa getir bakalım dedi.Allah'tan ankaradayım duruma göre yarın götürcem. Artı 0 Eksi
Turkish Kebab dedi: Monster canlı destek ile görüşün son çare. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar burada sağ alttan herhangi bir yetkili ile görüşün. Genişletmek için tıkla... Aradım hocam genellikle yazılımsal oluyor dedi şu an format atıyorum olmazsa getir bakalım dedi.Allah'tan ankaradayım duruma göre yarın götürcem.