Ekransız laptop ile neler yapılabilir?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, elimde bir tane ASUS K52j model i5 1. nesil işlemcili, NVIDIA harici ekran kartı olan bir laptop var. Ekranı yok fakat alt kasası tamamen mevcut alt kapakları falan yok. Benim aklıma bir indirme veya depolama yeri veya retro oyun konsoluna dönüştürmek geldi. Sanırım direkt Raspberry ile kullanılan Retropie programı kurulabiliyormuş. Açıkçası ben bu laptopa uydurma olarak 10.1 ufak ekran bağlayıp görüntü alabildim. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, elimde bir tane ASUS K52j model i5 1. nesil işlemcili, NVIDIA harici ekran kartı olan bir laptop var. Ekranı yok fakat alt kasası tamamen mevcut alt kapakları falan yok. Benim aklıma bir indirme veya depolama yeri veya retro oyun konsoluna dönüştürmek geldi. Sanırım direkt Raspberry ile kullanılan retropie programı kurulabiliyormuş. Açıkçası ben bu laptopa uydurma olarak 10.1 ufak ekran bağlayıp görüntü alabildim. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkür ederim.

Benim de elimde i3 Inside 1+1 laptop var ben bununla ne yapabilirm.
Ana pcim var tabii ki.

Ana pcim var tabii ki.

Bunu 2+2 yapıp Minecraft'ın düşük sürümlerini oynayabilir miyim 1.11 1.12 falan.
Konuyu biraz saptırdım ama :)

Sunucu kuruyorum ben eski laptoplara. SSH ile yonetiyorum kapagi kapali.
SSH dediğiniz nedir hocam ?

Ana pcim var tabii ki.

Bunu 2+2 yapıp Minecraft'ın düşük sürümlerini oynayabilir miyim 1.11 1.12 falan.
Konuyu biraz saptırdım ama :)
Minecraft bilmiyorum ama sanıyorum i3 birinci nesil 4 gb ram ile ekran kartsız ise çok kasar gibi geliyor testlerine bakın işlemci modelini yazıp

A bilgisayarini B bilgisayarinu kullanarak yonetmeni saglayan bir cesit baglanti protokolu.

Boylelikle tek bir makineden birden fazla makineyi yonetebilirsin, kafana gore islem yaptirabilirsin.
Anladım hocam demek istediğinizi öyle bir şey yapmaya ihtiyacım yok açıkcası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı