4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 11 Kasım 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 11 Kasım 2022 #3 İmamoğlu ve millet ittifakına cumhurbaşkanlığı hayırlı olsun altın tepside sunuyorlar.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2022 #4 zatex dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Sorgulamak yasak diye biliyorum. Adli işlemler başlatıldı.
zatex dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Sorgulamak yasak diye biliyorum. Adli işlemler başlatıldı.
zatex Attopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 56 Çözümler 2 11 Kasım 2022 #5 Barisdkmn dedi: Sorgulamak yasak diye biliyorum. Adli işlemler başlatıldı. Genişletmek için tıkla... Kimseden korkum yok.
Barisdkmn dedi: Sorgulamak yasak diye biliyorum. Adli işlemler başlatıldı. Genişletmek için tıkla... Kimseden korkum yok.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 11 Kasım 2022 #6 Ousia dedi: İmamoğlu ve millet ittifakına cumhurbaşkanlığı hayırlı olsun altın tepside sunuyorlar. Genişletmek için tıkla... Öyle bir hata yaparlarsa kendi topuğuna sıkarlar, karar verilmedi tabii ki Dava 14 Aralık'a ertelendi bu arada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ousia dedi: İmamoğlu ve millet ittifakına cumhurbaşkanlığı hayırlı olsun altın tepside sunuyorlar. Genişletmek için tıkla... Öyle bir hata yaparlarsa kendi topuğuna sıkarlar, karar verilmedi tabii ki Dava 14 Aralık'a ertelendi bu arada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zatex Attopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 56 Çözümler 2 11 Kasım 2022 #7 463895 dedi: Öyle bir hata yaparlarsa kendi topuğuna sıkarlar, karar verilmedi tabii ki Dava 14 Aralık'a ertelendi bu arada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hangi sebepten dolayı cezalandırılması isteniyor?
463895 dedi: Öyle bir hata yaparlarsa kendi topuğuna sıkarlar, karar verilmedi tabii ki Dava 14 Aralık'a ertelendi bu arada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hangi sebepten dolayı cezalandırılması isteniyor?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 11 Kasım 2022 #8 zatex dedi: Hangi sebepten dolayı cezalandırılması? Genişletmek için tıkla... Hakaret davasıydı yanlış bilmiyorsam.
zatex dedi: Hangi sebepten dolayı cezalandırılması? Genişletmek için tıkla... Hakaret davasıydı yanlış bilmiyorsam.
zatex Attopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 56 Çözümler 2 11 Kasım 2022 #9 463895 dedi: Hakaret davasıydı yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Doğruları söyleyince dava açılıyor direk
463895 dedi: Hakaret davasıydı yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Doğruları söyleyince dava açılıyor direk
Estar Abi Centipat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 446 11 Kasım 2022 #10 Barisdkmn dedi: Sorgulamak yasak diye biliyorum. Adli işlemler başlatıldı. Genişletmek için tıkla... İmamoÄlu davası: Hakime göre 'ahmak'tan kasıt Soylu - Diken 11.11.2022 - İBB BaÅkanı İmamoÄluânun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandıÄı davanın bugünkü duruÅmasında hakim ''Sözlerin muhatabı Soylu'' dedi. www.diken.com.tr
Barisdkmn dedi: Sorgulamak yasak diye biliyorum. Adli işlemler başlatıldı. Genişletmek için tıkla... İmamoÄlu davası: Hakime göre 'ahmak'tan kasıt Soylu - Diken 11.11.2022 - İBB BaÅkanı İmamoÄluânun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandıÄı davanın bugünkü duruÅmasında hakim ''Sözlerin muhatabı Soylu'' dedi. www.diken.com.tr