mrandarkan
Hectopat
Adamı tanımadan bilemezsin belki 1-2 ay sonra "akepe" belediye başkanları gibi tanıdıklarını belediyeye dolduramayacağı ne malum? Zamana bırakıp neyin ne olacağını göreceğiz.
Her kim olursa olsun bi insana bu kadar güvenmek ne kadar doğru? Hele bu siyasetçi ise.
Yalan yok benimde içim ısındı İmamoğlu'na fakat bugün bazı haberlerde 250 bin TL'lik saat taktığı gibisinden haber gördüm. Umarım yalan haberdir ki öyle düşünüyorum. Tabi yine de zaman gösterecek nasıl biri olduğunu, eğer siyasetçi birisinden bahsediyorsak baban bile olsa güvenmeyeceksin. En azından bizim ülkede böyle.
Bu arada bir daha ki Cumhurbaşkanı seçiminde kendisini aday olarak görebileceğimizi de düşünüyorum.
Tunceli Belediye Başkanı olan Maçoğlu için de ***.****TL fiyatında ceket giyiyor dediler ancak adamın yaptığı iş ortada. Tunceli'yi ayağa kaldırdı, halkı sefaletten - işsizlikten kurtardı. İnsanlara istihdam sağladı; düşünsene 81 ile 81 adet Maçoğlu atadığımızı? HDP'li seçmen bile Maçoğlu'nu destekledi çünkü herkes istihdam ister - geçim ister. 81 Maçoğlu ülkeyi nasıl ayağa kaldırır bir düşünsene?Yalan yok benimde içim ısındı İmamoğlu'na fakat bugün bazı haberlerde 250 bin TL'lik saat taktığı gibisinden haber gördüm. Umarım yalan haberdir ki öyle düşünüyorum. Tabi yine de zaman gösterecek nasıl biri olduğunu, eğer siyasetçi birisinden bahsediyorsak baban bile olsa güvenmeyeceksin. En azından bizim ülkede böyle.
Kendi parasıyla da olsa ben siyasetçilerin böyle pahalı şeyler kullanmasına ayar oluyorum. Mesela Kenan Sofuoğlu da öyle. Ne bileyim gösteriş meraklısı gibi geliyorlar.Yalan olabilir bilemem belli olmaz ama kendisi varlıklı birisidir. Yani kendi parasıyla almışsa da güle güle kullansın ne diyeyim... Esas mesela beş kuruş parası, şirketi, geçmişi olmayanların zengin olması bu ülkede...