Ekrem Imamoglu düzeni bozuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tunceli Belediye Başkanı olan Maçoğlu için de ***.****TL fiyatında ceket giyiyor dediler ancak adamın yaptığı iş ortada. Tunceli'yi ayağa kaldırdı, halkı sefaletten - işsizlikten kurtardı. İnsanlara istihdam sağladı; düşünsene 81 ile 81 adet Maçoğlu atadığımızı? HDP'li seçmen bile Maçoğlu'nu destekledi çünkü herkes istihdam ister - geçim ister. 81 Maçoğlu ülkeyi nasıl ayağa kaldırır bir düşünsene?
Ülkede komünizmi bilip anlamadan sadece çemkirenler varken biraz zor 81 tane Maçoğlu. :) Adamlar 1 tanesine bile katlanamazken? HDP'ye oy vermiş biri olarak İstanbul'da İmamoğlu'nun kazanmasını istedik. Bu hırsızlardan gına geldi artık 25 yıldır. Birçok HDP'li de oyunu İmamoğlu'na verdi biliyorum. Gerçi ben oy kullanmadım ama :)

Kendi parasıyla da olsa ben siyasetçilerin böyle pahalı şeyler kullanmasına ayar oluyorum. Mesela Kenan Sofuoğlu da öyle. Ne bileyim gösteriş meraklısı gibi geliyorlar.

Ben de sade yaşayan biriyim, takım elbiseyi mümkün mertebe eve bile sokmam ama işte yaşayış bir tercihtir. Adam zenginse ve kendi parasıyla aldıysa bizi bağlamaz...

Kenan Sofuoğlu'nun aracı da sorun değil ama o konuda bana batan şey vekillerin vergi muhabbeti...

Ne zaman mı güvenirim? Vaat ettiklerini uygularsa, halkı dolandırmazsa, işini saygıyla yaparsa ve 5 yıl içinde kendisini bana kanıtlarsa işte o zaman saygımı da, güvenimi de, oyumu da kazanır o kişi.
Kısacası icraat görmeden kimseden çok emin konuşmayın. Tokat gibi vururlar sonra eğer ters teperse.

Yazmak isteyeceğim son şeylerden biridir aslında ama yalan yazarak sadece kendimizi kandırırız öyle değil mi ? Hayal kurmayın Türkiye de siyaset halkı elinde oynatmak için uygulanılıyor gibi gözüken bir tür araç, en azından şuan öyle. Değişeceğinide pek değil hiç sanmıyorum ama inşallah değişir.

Son düzenleme:
Tunceli Belediye Başkanı olan Maçoğlu için de ***.****TL fiyatında ceket giyiyor dediler ancak adamın yaptığı iş ortada. Tunceli'yi ayağa kaldırdı, halkı sefaletten - işsizlikten kurtardı. İnsanlara istihdam sağladı; düşünsene 81 ile 81 adet Maçoğlu atadığımızı? HDP'li seçmen bile Maçoğlu'nu destekledi çünkü herkes istihdam ister - geçim ister. 81 Maçoğlu ülkeyi nasıl ayağa kaldırır bir düşünsene?

İşte ülkenin ayağa kalkmasını istemeyen zihniyet; böyle saattir - cekettir bok atmak için bahane arar durur. Sen bu tip basit karalama kampanyalarının beyninde alan harcamasına izin verme, o alanı daha yararlı bilgiler ile doldur
Ne yani, yapması gerekenleri yapıyor diye israf etmesine göz mü yumayım? Eğer halkı sefaletten kurtarmayacaksa, işsizliğe çözüm bulmayacaksa o Belediye Başkanının işi ne? Sanki kendi parasıyla yapıyor o hizmeti. Kusura bakmayın da ben öyle takım tutar gibi ne parti tutarım ne de siyasetçi. Varsa yanlışı söylerim. Evet ben "Siyasetçilerin" lükse kaçmasına karşıyım. Çünkü ben o koltuğa oturan kişilerin tek dertlerinin ülkemiz olmasını istiyorum. Ne yani, böyle düşünüyorum diye ülkenin ayağa kalkmasını istemeyen zihniyet mi oluyorum? Bu kadar çamur atmadan önce ne demek istediğimi bir anlasaydınız keşke.

Şu fiyata uçak alıyorlar, şu kadar araçla konvoy yapıyorlar diyorsunuz da adam 250.000 TL'lik saat takınca işini yapıyor, bana ne diyebiliyorsunuz :) Komik cidden.

Fırıncının görevi zamanında ekmek yapmaktır. Bu adam zamanında ekmek yapıyor diye ödüllendireyim mi ben şimdi? İşi o değil mi zaten?

Arkadaşın dediği gibi takım tutar gibi parti tutmaya devam.

Sorması ayıptır kime oy verdin?
Yok artık ya, sizde mi ocu musun bucu musun diyen insanlardansınız? Hiç yakıştıramadım. Bırakın artık şu zihniyeti. Önce karşınızdaki insanı anlamaya çalışın.

Bana nedense bu adamın yaptıkları samimiyetsiz geliyor sanki göz boyama gibi.
Sen de haklısın yıllardır AKP'lilerin alayı bu zihniyette olunca garip geliyor ilk başta. Bu arada sadece AKP ile sınırlamamak lazım bir çok siyasetçide bu durum var. Neyin nasıl olacağını 5 yıllık süreçte göreceğiz fakat bu dönemde anlayabilmek için tam yeterli değil malum belediye meclisi AKP yoğunluğunda buda çalışma hacmini daraltacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı