Ekrem İmamoğlu sizce nasıl birisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük bir balon. Genelde Atatürk'çüler ve ateistler sever kendisini. Yaptığı adam akıllı bir icraat yok.
İnanılmaz bir reklam çalışması yaptığı için seçildi. Sağ kolum dediği canan kaftancıoğlu'nu görmez oy verenleri. Ha bir de sırf akp kazanmasın diye oy veren bir kitle vardı, ondan dolayı da kazandı. Al birini vur ötekine :D.

Ateisler sözün dışında katılıyorum. Bir daha o şekilde kullanmassan sevinirim.

Öncekinden iyi, Mansur Yavaş’ın yanında balon. İyi reklam yapmıştı. Gelecek seçimlere kadar vaatlerini yerine getirir umarım. Öncekilere kalırsa durum daha da vahim.

Yaptığı en iyi şey torpille orada burada işe girenleri ekmeğinden etmesi 😉. Diğerleri dişe dokunur değil bence.

AKP'ye göre daha iyidir herhalde. En azından Esenler Otogarı'nı falan yeniledi.

Ben herhangi bir partiyi tutmam, fakat seçimden önce görme fırsatımız oldu. Binali Yıldırım'ın vaatleri daha iyiydi. Hepsini yapacak mıydı? Elbette hayır, ama yarısını yapması bile yeterliydi. Çok şey katabilirdi İmamoğluna kıyasla. İmamoğlu ne vaat gösterdi de kazandı cidden anlamadım. Adam sevgi göstereceğiz, kucaklayacağız, ayrıştırmayacağız diye diye kazandı vallahi. Vaatlerden öte reklam yaparak kazanılabileceğini gösteriyor bu da. Ayrıca Atatürk'ü ağzından indirmedi, ve genç kesimden inanılmaz oy aldı çünkü genç nesil şu an CHP'ye oy vermenin elitlik olduğunu, Atatürk'e vefa olduğunu düşünüyor, bilmiyorlarki Atatürk partisinin halini gelse görse ne yapar diye. Diğerlerinin arasından dışlanmamak için bunu yapan çok fazla. Bizzat gördüm.

Onun haricinde AKP'den iyidir demenize katılmadım ben, parti bazında değerlendirmedim. Gerçi CHP'nin ne olduğu ortada şu an, fakat Mansur Yavaş'ı görüyoruz, çok iyi işler yapıyor. Kişi bazlı değerlendirmek daha mantıklı.
Ateisler sözün dışında katılıyorum. Bir daha o şekilde kullanmassan sevinirim.
AKP'nin karşısında durduğu için ve AKP'de muhafazakar bir parti olduğu için ateistler AKP kazanmasın diye İmamoğlu'nu tanısalarda tanımasalarda koşulsuz ona oy verdi. Dediğimde yanlış bir şey mi var ? anlamadım.

Allah her yere bir mansur yavas nasip etsin. Balon degil. Gercekten cok guzel yonetiyor. Heryere lazim. Umarim devletin basina ve bakanlara cok guzel kisiler gelir. Hemen her şey olmayacak ama umarim her şey cok guzel olur.
Her bakanda degil yalniz bazi bakanlarimiz gercekten cok iyi.

Ben herhangi bir partiyi tutmam, fakat seçimden önce görme fırsatımız oldu. Binali yıldırım'ın vaatleri daha iyiydi. Hepsini yapacak mıydı? Elbette hayır, ama yarısını yapması bile yeterliydi. Çok şey katabilirdi imamoğluna kıyasla. İmamoğlu ne vaat gösterdi de kazandı cidden anlamadım. Adam sevgi göstereceğiz, kucaklayacağız, ayrıştırmayacağız diye diye kazandı vallahi. Vaatlerden öte reklam yaparak kazanılabileceğini gösteriyor bu da. Ayrıca Atatürk'ü ağzından indirmedi, ve genç kesimden inanılmaz oy aldı çünkü genç nesil şu an Chp'ye oy vermenin elitlik olduğunu, Atatürk'e vefa olduğunu düşünüyor, bilmiyorlarki Atatürk partisinin halini gelse görse ne yapar diye. Diğerlerinin arasından dışlanmamak için bunu yapan çok fazla. Bizzat gördüm.

Onun haricinde Akp'den iyidir demenize katılmadım ben, parti bazında değerlendirmedim. Gerçi Chp'nin ne olduğu ortada şu an, fakat mansur yavaş'ı görüyoruz, çok iyi işler yapıyor. Kişi bazlı değerlendirmek daha mantıklı.

Akp'nin karşısında durduğu için ve Akp'de muhafazakar bir parti olduğu için ateistler akp kazanmasın diye imamoğlu'nu tanısalarda tanımasalarda koşulsuz ona oy verdi. Dediğimde yanlış bir şey mi var? Anlamadım.

Ne bileyim ne kadar dinsiz tanıdığım varsa(bende dahil) imamoğlunu sevmez. O yüzden öyle dedim. Belki senin çevrendekinler sırf bu yüzden vermiştir onu bilemem. Sıkıntı yok ben seni anladım👍

Başkan, çoluk çocuğun diline düşmüş. Biraz sert bir giriş yaptım ama yazdığımın arkasındayım. Eleştirenlerin bir kısmı belki hayatında oy bile kullanmamış insanlar. Adam seçilmiş ve gayet emin adımlarla ilerliyor. Gerçekleştirmek istediği şeyleri bir anda gerçekleştiremez. Oyun oynamıyoruz, gerçek hayat bu. Her şeyin bir sırası, programı vardır. Birde yapmak istediği şeyleri yapmasına engel olanlar var. Bu forum siyaset forumu değil ayrıca. Böyle konular hoş olmuyor. Din ile alakalı yorumlarda gelmiş. Arkadaşlar şehri din yönetmiyor insan yönetiyor.

Valla Ekrem İmamoğlu ne iyi ne kötü adam nötr biri gibi geliyor bana. Hem şovmen hem şovmen değil. Garip gurup bir adam işte. Ama Mansur Yavaş'ı gerçekten çok beğeniyorum. Tam bir devlet adamı. İşini ciddiyetle yapan, şovdan ve rantçılıktan uzak birisi olduğu için seviyorum kendisini. Her ne kadar Ankara'da yaşamasam da yaşayasım var yaptığı işlerden ötürü. Çok büyük adam ama kendisi siyasetçi değil devlet adamı bu yüzden kendisi de zaten Cumhurbaşkanı olmak istemez ama keşke olsa. Neyse hayallere dalmayalım çünkü olsa bile kendisinden önce gelen malum şahıslar malumunuz ekonomiyi düzeltilemeyecek şekilde mahvetti neyse ben Silivri macerası yaşamak istemediğim için gidiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı