- Makaleler
- 5
Allah rızası için bu sembolün nesi LGBT haber7.Bunu gördükçe sinirlerim bozuluyor![]()
Ek olarak bence daha modern duruyor fakat saygım var.
Allah rızası için bu sembolün nesi LGBT haber7.Bunu gördükçe sinirlerim bozuluyor![]()
Başlığı uzatalım da Ekram Başkan gelsin buraya, Ekşi ziyareti gibi xd.Ekrem İmamoğlu da iyi adam ama bence bir Mansur Yavaş değil.
Bence balon oldu hocam. Fazla abarttilar. Gercekten soylediklerini yapmak istedi ama ilk gecisiydi boyle bir buyuk isin basina. Ve isin gercek boyutunu anladi ve yapamadi. Demekki cok soz vermekle olmuyor. Mansur yavas soz vermedi bir ekrem gibi. Cok da guzel yonetiyor. Helal olsun. En kotu yonetici onun gibi olsun. Bence şu an devletin basindaki rtenin yerine daha iyi birisi gelemeyecek. Ama bazi bakanlar haric bakan degisikligine gidilirse cok iyi olacak. Umarim yine cok iyi kisiler gelir 2023'de.
Bence de aldık, ben konuyu takibi bırakıyorum, Ekrem Bey gelirse etiketlersiniz xd.Mansur yönetmeyi biliyor. Adam konuşurken yargı dağıtıyor. Neyse bu kadar siyaset yeter. Günlük dozumuzu aldık.
LGBT olayını tam bilmiyorum ama Camii simgelerini kaldırmaları İslam düşmanı olduklarını gösterir. Ha madem illa modern yapacaklar yine Camii simgesi kalabilir üzerinde renklerde oynama yapılabilirdi.Allah rızası için bu sembolün nesi LGBT haber7.
Ayrıca Haber7 LGBT demiyor. Sosyal medyada öyle denilmiş onu anlatıyor.Allah rızası için bu sembolün nesi LGBT haber7.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.