Aslında bence göstermez.LGBT olayını tam bilmiyorum ama Camii simgelerini kaldırmaları İslam düşmanı olduklarını gösterir. Ha madem illa modern yapacaklar yine Camii simgesi kalabilir üzerinde renklerde oynama yapılabilirdi.
Ayrıca Haber7 LGBT demiyor. Sosyal medyada öyle denilmiş onu anlatıyor.
Önemli olanda Camii'yi vurgulamasıydı bence zaten. Bir müslüman, gayrimüslimleri İslam dinine çekmek için uğraşmalı değil mi?Aslında bence göstermez.
Adam sadece camiyi kaldırmış.
İstanbulun sembollerinden biri de camileri evet ama herkes müslüman değil o yüzden karşıt düşünceler olabilir, Belki de bu yüzden kaldırmıştır.
Aynı zamanda Ekrem Bey müslüman biri -kendi dediğine göre- ve biz de gerçekliğini bilemeyeceğimiz için müslümanlar olarak bu konuda yorum yapmamalıyız yoksa zan atmış oluruz.
Fakat güzel renklerde bir cami fotoğrafı da güzel olabilirdi haklısınız.
Bunu izleyin. Ekonominin kötü olduğu nasıl anlaşılırmış görün!
Türk lirası ne zamandan beri dolara bağlı oldu. Dolar azaldığı zaman mı TL kıymetleniyor sadeceAhahahah siz dolara bakmıyoruz yavv ekmeği dolarla mı alıyoruz ekonomi mis diyen tayfadansınız değil mi, anlatmaya değmez.
14Yasin kaç?
Türk lirası ne zamandan beri dolara bağlı oldu. Dolar azaldığı zaman mı TL kıymetleniyor sadece.
14.
Ben de 14 yaşındayım senin gibi düşünmediğim için halime şükür ediyorum hocam ailenizin dediklerini umursamayın sadece kendiniz özgür olarakbiraz araştırın istersenizTürk lirası ne zamandan beri dolara bağlı oldu. Dolar azaldığı zaman mı TL kıymetleniyor sadece
14
Bence haklısınız İslam felsefesi açısından fakat Laik bir ülkede yaşıyoruz.Önemli olanda Camii'yi vurgulamasıydı bence zaten. Biz müslüman, gayrimüslimleri İslam dinine çekmek için uğraşmalı değil mi?
Gayrimüslimler de biliyor zaten İslamın ne olduğunu. İsteyen araştırır.Bizim dinimizin sembollerini gayrimüslimler görmeli, araştırmalı. Belki ilgi duyar.
Neyin ne olduğu apaçık ortada. Siz ne derseniz deyin #isigimizhicsonmeyecek son sözüm bu iyi günler. Allah hepinize zihin açıklılığı versin.
Joe biden bile erdoğan'dan korktuğu için erdoğan Türkiye'yi yükseltmeye devam ettiği için ona karşı muhalefeti destekleyeceğini söyledi. Düşünün yani adamın bu kadar çok düşmanının olmasının sebebini. Dolar yükseliyor diyorlar. ABD erdoğan'ı indirmek için yaptırım yapıyor. Bizim milletimizin %30'luk kısmıda bu oyuna geliyor.
Kendi ağzıyla teröre yardım ve yataklık yaptığını söyleyen bir yaratığı destekliyorlar...
Adamın ak Parti'yi kurduğu dönemden beri hep önde gelmesi normal bir şey mi? Aklı olanlar bunu görüyor fakat siz göremiyorsunuz. Türk milletinin %50+ insanı mı kirli düşüncelere sahip? İnsanlar gerçekleri görüyor.
Bir türlü bıraktırmadınız14 yaşında nasıl bu kafaya eristin kanka.
Ne kullanıyorsun?
Özel bir sırrı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.