Ekrem İmamoğlu tutuklandı

En azından saltanat sisteminin olmadığını göstermek için bu şart.

Bir akp li olarak söylüyorum. Döküldük sokaklara, ne yapsak kardır. Bu hükümeti indirmek artık gerekiyor. Ama chpnin de iktidar olmaması lazım. Yoksa olacaklar vatanımız ve milletimiz için kötü olur. Düzgün bir adam da yok ki seçelim.
Düzgün adamdan kastınız kim? 2023 seçimlerinde montajlı görüntüler mitinglerde gösterildi. Atam dirilip başka bedende gelse yine düzgün aday değil denir bu ülkede

Konuyu hâlâ partilere bağlıyabiliyorsan biraz sıkıntılı düşünüyorsun demektir. Mâlum adam dışında birisini seçmek artık mutlak gereksinimdir. A partisi, B partisi fark etmez. Heryerde onun adamları var. Anayasayanın ilk üç maddesini değiştirmeye çalışmalar mı dersin, Öcalan'ın yakın zamandaki durumlarını mı dersin?
İşte bu mantık batırıyor zaten. Bu mantıkla elde edeceğiniz tek şey Er sülalesini doyurduk şimdi İm sülalesini doyuralım olacaktır. İBB'deki PKK'lıları bizzat ben kendi gözlerimle gördüm. PKK konusunda iki partinin pek farkı yok.

Geçmiş olsun. Erdoğan'ın ölene kadar iktidarda kalma planı işliyor. Kim aday olsa tutuklatacak. 2028'de tek adaylı seçime gideriz.
İşte algı... Sırf böyle olmasın diye insanlar sokaklara dökülüyor. Algıyla da insanlara umutsuzluk aşılayıp senin dediğini yapmaya çalışıyorlar

İşte bu mantık batırıyor zaten. Bu mantıkla elde edeceğiniz tek şey Er sülalesini doyurduk şimdi İm sülalesini doyuralım olacaktır. İBB'deki PKK'lıları bizzat ben kendi gözlerimle gördüm. PKK konusunda iki partinin pek farkı yok.
Peki şunu soruyorum. Pkklı adamı hükumet neden yargılamıyor? İç işleri bakanlığı işini yapmıyorsa burada suçlu kim?

Bir değişim olmasın, AKP yönetimde zaten kurduğu sistemi daha da oturtsun istiyorsanız siz bilirsiniz. O mâlum adam dışında kimi görürsem göreyim oy basacağım. Tek seçenek CHP değil zaten. Farklı birilerini seçmek yerine kendiniz için 2 kötü insan arasında seçim yapmak zorunluluğu nereden geliyor? Bir sürü aday var.

Ben şu an A partisini, B partisini falan desteklemiyorum.
Desteklediğim tek şey: Bu hükûmet artık mutlaka değişmeli.

Son düzenleme:
Sizin bunu yazacağınızı tahmin etmiştim. 😄 Belki yanılıyorumdur ama siz ve ben azınlığız diye düşünüyorum. O kadar azınlığız ki kimsenin umurunda değiliz.
Hayır. Siz sosyal medyaya aldanıyorsunuz. Size bunu daha önce de söyledim. Sosyal medya sokağı yansıtsa Zafer partisi çoktan iktidar olmuştu. Şeriatçılar sağı solu yakıyordu, Muharrem İnce Chp'nin başına geçiyordu, İmamoğlu İstanbul'u kaybetmişti, Kemal Atatürk gelse genel başkanlığı alırdı vs.
Bugün efendi gibi oyumuzu kullandık. Millet de "umarım akp'liler de bir şeyleri anlar" diyordu. Bağırma yok, çağırma yok. Bazı gençlerin kanı kaynıyor ve saçmalıyor olabilir. Ama bu "Türk halkının birbirini kesesi geliyor" dememizi sağlamamalı.

Ne gördün de CHP'lilerin başına inşallah diyorsun? Hadi kendince belli sebeplerden antipati duyuyorsun, bunu diğer tarafla nasıl kıyaslıyorsun onu çözemedim?
İşte sorun da o. Neyini gördün?

Bu iki partinin varlığı da kitlesi de önemli ölçüde zarar.
Baksana beğenmedimi basmış hemen millet.
Fanatik CHP taraftarı fanatik Ak Partililerden daha sıkıntılı.
Erdoğan bu kadar ileri gitmese biraz ılımlı davransa. Egosunu beslemese bu seçimde gider ama diğer seçimde yine (yani halefleri) kazanabilir. Hem insanların gönlünü kazanmış olur. Yeri gelince bırakmasını biliyor dedirtir.

İşte algı... Sırf böyle olmasın diye insanlar sokaklara dökülüyor. Algıyla da insanlara umutsuzluk aşılayıp senin dediğini yapmaya çalışıyorlar

Peki şunu soruyorum. Pkklı adamı hükumet neden yargılamıyor? İç işleri bakanlığı işini yapmıyorsa burada suçlu kim?
Ne algısı? Gerçekler bunlar. Ayrıca 2028'e kadar seçim falan yok yani 3 yıl boyunca aynı düzen devam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00