Eksen Bilgisayar Güvenilir mi?

Gönül rahatlığıyla alabilirsin. İstanbul'da iki tane şubesi var. Ben genelde bir şey almak istediğim de Kadıköy şubesine gidip elden alıyorum.
 
Kekse
Gönül rahatlığıyla alabilirsin. İstanbul'da iki tane şubesi var. Ben genelde bir şey almak istediğim de Kadıköy şubesine gidip elden alıyorum.
Keske oyle sansım olsa Antalyadayım.Urun gelicek mi ya kargoda kırılırsa vs. derdi yuzunden stress oluyorum. Sonucta hassas bi urun.
 
Ustam beni yanlış anlamayın ama bilgisayarın parçalarını kendiniz evde toplayabilirseniz yada anlayan bir arkadaşınız ile birleştirebilir seniz , bilgisayar toplatmadan parçalar kutularıyla birlikte gelirse sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
 
Eksen Bilgisayar gibi bir şirkete güvenilirmidir diye sorulmaz arkadaşım. Ben 10 yıldır ordan alışveriş yaparım, herzaman en uygun fiyar orda. Geri iadede veya garanti sürecinde bir sıkıntı yaşamadım.
 
Ben özetleyeyim olayı. Stok soğutucu yerine su soğutmalı yada büyük bir hava soğutma alıyorsan kutuda gelsin bir şekilde bakıp montajlıcaksın kendin onu çok zor değil. Ekran kartıda aynı şekilde kutuda gelip kendin montajlaman lazım. Sonrasında çıkan problemlerde garanti devreye girer ondada eksenin bi rolü yoktur bence. Asus marka bileşeni Asus Türkiye'ye yollarsın adamlar değiştirir veya değiştirmez. Hangi firmadan alırsan al en ucuzundan al diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı