Eksen Bilgisayar, İnventus, Vatan Bilgisayar, Sinerji

Suicmez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ekimde Allah izin verirse bir bilgisayar toplayacağım bütçem 1500 TL olacak. Ödeme şekli kredi kartı olacak. Firmaların güvenilirliği ve fiyat ucuzluğu bakımından hangisini tercih etmeliyim. Olabildiğince ucuz ve güvenilir. Tecrübe eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Birde eğer olur da bir şey olursa diye belki kapıda ödeme ile de alabilirim. Kapıda ödemede hangisi daha ucuz bunu da belirtirseniz sevinirim.

Yazmış olduğunuz markaların hepside güvenilir markalardır. Forumda bu markalardan alışveriş yapan üyeler var. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.:)

Yalan olmasın kardeşim benim sadece sinerji'ye güvenim eksik. Bende öyle bir izlenim yarattı bilemem. Ama eğer param bol, ucuz olup olmamasını önemsemiyorum diyorsan kesinlikle İnventus.

Kalite sıralaması:
İnventus > Eksen > Sinerji > Vatan
Fiyat sıralaması(pahalıdan ucuza):
Vatan> İnventus = Eksen > Sinerji

1000 TL üstü alışverişlerimde İnventus'tan başka firmadan alışveriş yapmam. Sinerji'yi uygun fiyatları için düşünebilirsin. Eksende iyidir. Kredi kartın yoksa yada havale yapamıyorsan Vatan Şubelerini tercih edebilirsin.

(Sıralamalar şahsi yorumumdur.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı