Eksen Bilgisayar'dan Sistem Toplamak

Eksen Bilgisayar'dan PC Toplanır Mı?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Çarşamba günü telefondan satış bölümüyle görüştüm. Birkaç soru sordum gayet ilgili şekilde cevapladılar. Cuma akşamı da i3 6100, Asus RX 470 OC modelini ve MSI H110M PRO-VD sipariş ettim. Anakart ve işlemci sipariş kontrolü, ekran kartı da tedarik aşamasında gözüküyor şu anda. Umarım kur yükseldiği için stok bitmiş bahanesiyle siparişi iptal etmezler. Ürünler geldiğinde tekrar buraya yazarım.

E.kartını bende alacaktım 1330 tldi MSI GTX 1060 6GB ama siteden kalktı stok bitti herhalde söylediğim bütün parçalar elime sağ salim ulaşsın yeter. E.kartı işi Amazon'a kaldı.

Bilmiyorum bakmadım da açıkçası sistemi kendim toplayacağım.
Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz. Yıllardır bir sorun yaşamadım. İnternet üzerinden de alsanız Kadıköy mağazasından da alsanız memnun kalırsınız. Mağazadan almak İstanbul içinde oturanlar için daha caziptir. Sebebi ise verebilecekleri en düşük fiyatı veriyorlar. :)

Dolar 3.0 kuru olarak hesaplanıyor orada galiba. Ben aslında inventus dışında bir yerden almak istemiyorum ama dolar çok kötü vurdu şu sıralar. Bende sanki eksenden almak ister gibi oluyorum. Ama emin olamıyorum açıkçası. Özellikle garanti kısmı beni biraz geriyor. Çünkü bir çok firma temelde satın alınan yer ile iletişime geçmesini istiyor ürün sahibinin. Eksen bilgisayardan garantiye ürün yollayan var mı yada tümden bir sistem alan ? Bakıyorum ancak bir çok ürünü göremiyorum. Örneğin Msi Gtx 1060 Gaming X 6G modeli yok :D Stokta yok değil baya yok :p Ayrıca bir çok üründe stokta yok :( Aklıma gelmişken sistem toplamıyor demi onlar ? Sadece satıyorlar. Toplama yada test yapmıyorlar ?

Son düzenleme:
@Son Anka telefon üzerinden ulaşırsınız belki toplama hizmeti veriyor olabilirler bilemiyorum. MSI GTX 1060 6GB 3 gun önce 1330 tlye vardı. Sanırım stok kalmadığından siteden kalktı. i5 6500 de yoktu düne kadar fakat suan stokta görünüyor. Ödemeyi de kapida ödeme şeklinde yapacağım zaten bir sıkıntı gözlemlersem kargoyu almam.

Şimdi şöyle de birşey var, eksenden aldık diyelim bir sorun oldumu direk eksenle mi halletcez yani Eksen son satıcı mı? Başka yerlere yönlendirmesin sonra.

Satın alım ekranında herhangi bir sorunda ulaşılacak adres yeri olarak Eksen Bilgisayar ve yanlış hatırlamıyorsam Mecidiyeköy'deki adresleri yazılı.

Biraz önce(11.30) sipariş teyidi için aradılar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-11-14-10-31-00-1.png
    Screenshot_2016-11-14-10-31-00-1.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 207
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı