Ekşi Sözlüğün Saçmalık Olması

Ekşi sözlük küfürbaz ahlaksız yobazlarla dolu bir forum. Forum aslında güzel ama yazarların bazıları çok aşağılık. Ben donanım haber'de 10 yıllık üyeydim bir kere hayvan düşmanı birisine hakaret ettim diye benim üyeliğimi sildiler ki doğru da yaptılar. Ama ekşi sözlükte Türk ırkına, Atatürk'e hakaret edenler bile barınabiliyor.

Average ekşi yazarı. Evet evet galaksinin en iyi forumu ekşi'dir.
Benim en son fikir alacağım yer o site olurdu. Hele ki üniversite hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan. Şöyle olabilir; adam o üniversitede okumuştur. Çok gıcık olduğu bir hoca yüzünden üniversiteden nefret etmiştir. Belki.

Fun fact: Hayatım boyunca ekşide entry girmedim ve kayıt olmadım.

Oradaki arkadaşlar sıkıntılı biraz. Her şeyi eleştiriyorlar.

Ekşi sözlükte genelde ağır eleştiri oluyor.

Arkaplan berbat renk tonlarına giriyor, okurken aşırı rahatsız edici. Ekşi Sözlük heralde bir kapatma ayarı koymuştur. Nasıl çözülüyor bu?

Çok farklı insan tiplerinin bulunduğu her konuda en az bir kez tartışılmış açılmış eğlenceli bir forum. Arada sırf nostaljik mesajları görmek için bile girilir. Okuması gayet eğlenceli.

Ben bu eklentiyi kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…