Ekşi Sözlüğün Saçmalık Olması

Ekşi sözlük küfürbaz ahlaksız yobazlarla dolu bir forum. Forum aslında güzel ama yazarların bazıları çok aşağılık. Ben donanım haber'de 10 yıllık üyeydim bir kere hayvan düşmanı birisine hakaret ettim diye benim üyeliğimi sildiler ki doğru da yaptılar. Ama ekşi sözlükte Türk ırkına, Atatürk'e hakaret edenler bile barınabiliyor.

Bir kaç kişinin yorumuyla boş bir platform olmuyor, beğenmediyseniz kullanmayın bu kadar basit.

Anlamadığım Türkiye’nin en eski forumlarından birine nasıl küçük sebeplerden dolayı “boş” denilebiliyor.
Average ekşi yazarı. Evet evet galaksinin en iyi forumu ekşi'dir.
Arkadaşlar, selamlar.
Ekşi Sözlüğe ne zaman girsem insanların her şeyden şikayetçi yorumlarını görüyorum. Bu kesim hiçbir şeyden memnun değil. Bugün birkaç üniversitenin Ekşi tarafından yorumlarını merak ettim ve sonuç:

Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yorumlarına bakıyorum. Cevap: "Kötü".
Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yorumlarına bakıyorum. Cevap: "Kötü".
Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yorumlarına bakıyorum. Cevap: "Kötü".

Bu kesim tam olarak neyi beğeniyor? Yoksa ben mi bilgisizim, onlar doğruyu mu söylüyor kararsız kaldım. Sanırsın hepsi Koç, Bilkent, Boğaziçi mezunu!
Benim en son fikir alacağım yer o site olurdu. Hele ki üniversite hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan. Şöyle olabilir; adam o üniversitede okumuştur. Çok gıcık olduğu bir hoca yüzünden üniversiteden nefret etmiştir. Belki.

Average ekşi yazarı. Evet evet galaksinin en iyi forumu ekşi'dir.

Benim en son fikir alacağım yer o site olurdu. Hele ki üniversite hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan. Şöyle olabilir; adam o üniversitede okumuştur. Çok gıcık olduğu bir hoca yüzünden üniversiteden nefret etmiştir. Belki.

Fun fact: Hayatım boyunca ekşide entry girmedim ve kayıt olmadım.

Arkadaşlar, selamlar.
Ekşi Sözlüğe ne zaman girsem insanların her şeyden şikayetçi yorumlarını görüyorum. Bu kesim hiçbir şeyden memnun değil. Bugün birkaç üniversitenin Ekşi tarafından yorumlarını merak ettim ve sonuç:

Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yorumlarına bakıyorum. Cevap: "Kötü".
Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yorumlarına bakıyorum. Cevap: "Kötü".
Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yorumlarına bakıyorum. Cevap: "Kötü".

Bu kesim tam olarak neyi beğeniyor? Yoksa ben mi bilgisizim, onlar doğruyu mu söylüyor kararsız kaldım. Sanırsın hepsi Koç, Bilkent, Boğaziçi mezunu!
Oradaki arkadaşlar sıkıntılı biraz. Her şeyi eleştiriyorlar.

Ekşi sözlükte genelde ağır eleştiri oluyor.

Arkaplan berbat renk tonlarına giriyor, okurken aşırı rahatsız edici. Ekşi Sözlük heralde bir kapatma ayarı koymuştur. Nasıl çözülüyor bu?

1666535905845.png

Çok farklı insan tiplerinin bulunduğu her konuda en az bir kez tartışılmış açılmış eğlenceli bir forum. Arada sırf nostaljik mesajları görmek için bile girilir. Okuması gayet eğlenceli.

Ekşi sözlükte genelde ağır eleştiri oluyor.

Arkaplan berbat renk tonlarına giriyor, okurken aşırı rahatsız edici. Ekşi Sözlük heralde bir kapatma ayarı koymuştur. Nasıl çözülüyor bu?

Eki Görüntüle 1551809
Ben bu eklentiyi kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı