Ekşi Sözlüğün Saçmalık Olması

Okul konusunda kendi açımdan yorumları doğrulayabilirim. Ekşide hesabım olsa daha fazlasını da eklerdim okuduğum yere. Herkes şikayetçi ekşide doğrudur ama bütün okullara herkes yorum yapmıyor. Orada okumuş olanlar yapıyor vs. Marmara'da okumuş yazar kendi okulunu kötülüyor, başkasında okumuş kendisinkini. Ha evet ülkede koç, Bilkent vs haricinde üniversite yok. Siz istediğinizi düşünebilirsiniz. Odtüde bile alacağınız eğitim ancak vasattır. Ekşiciler genelde futbol ve siyaset konularında aşırı oluyorlar. O da normal açıkçası ülkede ifade alanları çok kısıtlandı. Onun dışında aşırı yanıldıklarını söyleyemem açıkçası ve ayrıca ekşi sözlük yazarlarından bağımsız kendi konumunu buraya kendisi koydu biraz da. Yeni bir yer, şey deneyeceksem ilk buraya bakıyorum. Refleks olmuş. O olmasa google indexlerinde üst sırada çıkıyor site. Haliyle ekşide çok fazla şikayet okumak sıradan. Fakat sitede gayet değerli şeyler bulmak da mümkün. Dolu dolu bilgilerin aktığı yazılar da var.

Hakaret çok diyenleri de anlamıyorum, siz ifade özgürlüğü nedir biliyor musunuz acaba?

İnternet kültürümüz çok gelişmediğinden ve ufak tefek bir iki forum ve inci ile ekşide tıkılıp kaldığımızdan yıllarca redditvari bir yerin oluşması pek ihtimal değil. Buna da şükür. :D

Tıpkı Technopat Sosyal, Donanım Haber Forum'da olduğu gibi herkesin her konuda fikrini beyan edebildiği bir internet sitesi olduğu için doğrudan eleştirmek doğru değil. Özellikle de Türkiye'deki önemli konuların, gündemin ve eleştirinin en popüler kaynağı şu anda Ekşi Sözlük. Okul konusunda söylediğinize katılmıyorum, bir okulu deneyim etmiş olan kişi kötüleyebilir, eleştirebilir hatta övebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı