PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 19 Kasım 2020 #91 epic games kullanıcısı dedi: Normalde insanlar sinirlenince başkalarını aşağılamıyor ama neyse... Genişletmek için tıkla... Garip bir şey hocam neyse çok konuşmayalım her an ban yiyebiliriz
epic games kullanıcısı dedi: Normalde insanlar sinirlenince başkalarını aşağılamıyor ama neyse... Genişletmek için tıkla... Garip bir şey hocam neyse çok konuşmayalım her an ban yiyebiliriz
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 19 Kasım 2020 #92 fryzen dedi: Mikail bu olay hakkında bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan aşırı merak ettim. Ne dedi?
fryzen dedi: Mikail bu olay hakkında bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan aşırı merak ettim. Ne dedi?
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 19 Kasım 2020 #93 PossibleTurco dedi: Garip bir şey hocam neyse çok konuşmayalım her an ban yiyebiliriz Genişletmek için tıkla... Evet her an bizi banlarlar. Zaten 1 saat öne ban yedim tokum. Darth.Vader dedi: Şuan aşırı merak ettim. Ne dedi? Genişletmek için tıkla... Gerçekten bende merak ettim.
PossibleTurco dedi: Garip bir şey hocam neyse çok konuşmayalım her an ban yiyebiliriz Genişletmek için tıkla... Evet her an bizi banlarlar. Zaten 1 saat öne ban yedim tokum. Darth.Vader dedi: Şuan aşırı merak ettim. Ne dedi? Genişletmek için tıkla... Gerçekten bende merak ettim.
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 20 Kasım 2020 #94 321147 dedi: Technopat diğerlerini 100.000.000.000.000 basar. Genişletmek için tıkla... Neden yazım kuralı olduğu için mi?
321147 dedi: Technopat diğerlerini 100.000.000.000.000 basar. Genişletmek için tıkla... Neden yazım kuralı olduğu için mi?
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 20 Kasım 2020 #95 emirfurkan dedi: Neden yazım kuralı olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, insanlar bilgili, saygılı, eğlenceli ve yardım sever olduğu için. Tabi siz hariç.
emirfurkan dedi: Neden yazım kuralı olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, insanlar bilgili, saygılı, eğlenceli ve yardım sever olduğu için. Tabi siz hariç.
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 20 Kasım 2020 #96 Darth.Vader dedi: Hayır, insanlar bilgili, saygılı, eğlenceli ve yardım sever olduğu için. Tabi siz hariç. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Darth.Vader dedi: Hayır, insanlar bilgili, saygılı, eğlenceli ve yardım sever olduğu için. Tabi siz hariç. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 20 Kasım 2020 #97 emirfurkan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ??
emirfurkan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ??
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 20 Kasım 2020 #98 Darth.Vader dedi: ?? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Darth.Vader dedi: ?? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 20 Kasım 2020 #99 emirfurkan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben çok gülmek. Komki , anlayan anladı (ince).
emirfurkan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben çok gülmek. Komki , anlayan anladı (ince).
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 20 Kasım 2020 #100 Darth.Vader dedi: Ben çok gülmek. Komki , Anlayan anladı (ince). Genişletmek için tıkla... Sen daha çocukmussun ben de kimle laf dalaşına giriyorum tabii sabahtan akşama kadar 1 site girince yanılman doğal ben de karşımdakini aklı başında sandım.
Darth.Vader dedi: Ben çok gülmek. Komki , Anlayan anladı (ince). Genişletmek için tıkla... Sen daha çocukmussun ben de kimle laf dalaşına giriyorum tabii sabahtan akşama kadar 1 site girince yanılman doğal ben de karşımdakini aklı başında sandım.