- Makaleler
- 24
Mikail bu olay hakkında bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum.@MF'dan beklemezdim.
Mikail bu olay hakkında bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum.@MF'dan beklemezdim.
Böyle bir şey hakkında ne açıklama yaptı çok merak ediyorum.Mikail bu olay hakkında bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum.
Neyi beklemezdin? Önceki mesajlara baktımda bir şey bulamadım.@MF'dan beklemezdim.
Neyi beklemezdin? Önceki mesajlara baktımda bir şey bulamadım.
Büyük ihtimalle o gün sinirliydi ve bunları yazdı.Hocam moderatör kaldırdı.
Eki Görüntüle 743602
Technopat diğerlerini 100.000.000.000.000 basar.Orada gözüken bir arkadaşın Android'le ilgili konusu ve mesajları:![]()
technopat sosyal
yardım arayan üyelere şu şekilde cevap verilen forum. edit: ekran görüntüsüne ulaşma problemi yaşayanlar için farklı link eklendi.eksisozluk.com
10 Ağustos'dan itibaren ilgilenmemiş siteyle, siz ne düşünüyorsunuz?Xiaomi Mi 8 Lite vs Mi A2
Arkadaşlar ben iki telefon arasında kaldım. Mi 8 Lite alırsam 64 GB versiyonunu alacağım, A2 alırsam 128 GB versiyonu. Sizce hangisini almalıyım ve ithalatçı garanti alsam sıkıntı olur mu?www.technopat.net
Büyük ihtimalle o gün sinirliydi ve bunları yazdı.
Peki bu konu hakkında bir açıklama yaptı mı? Yani pek doğru bir hareket değil sonuçta.Normalde insanlar sinirlenince başkalarını aşağılamıyor ama neyse...
Peki bu konu hakkında bir açıklama yaptı mı? Yani pek doğru bir hareket değil sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.