Tamam haklısın uzatma işte ne olduğun belli.@emirfurkan Anlamadığım şey nedir, bir bahsedin?
Hala tartışmaya devam ediyorsun. Kullanmasını öğrensen keşke. Sana burada yardımcı oluyoruz sen geliyorsun saçmalıyorsunuz. Komik duruma düşüyorsun.Aynen haklısın sitenin sahibi baban sanırım.
Peki burada "rapor, öne çıkar, düzenle" seçeneklerini kullanmanı engelleyen durum neydi?Bir zaman bilgisayarımda bir sorun oluştu ve ben de bildiğim forumlara yazdım sonra bu forumada yazdım neyse günler haftalar geçti cevap yok sonra ben de bir daha konu açtım ve daha kapsamlıydı ve daha açıklayıcı yazdım sonra oluşturdum bir baktım admin onaylamamış nedeni aynı konuyu açmakmış. İyi ama ben zaten insanlar cevap vermediği için bir daha açtım ve daha anlaşılır yazdım.
Tamam haklısın aynen öyle.Ne uzattın be annene sövmedim siteyi eleştirdim.Hala tartışmaya devam ediyorsun. Kullanmasını öğrensen keşke. Sana burada yardımcı oluyoruz sen geliyorsun saçmalıyorsunuz. Komik duruma düşüyorsun.![]()
Uzatmadım dostum. Sen uzattın farkındaysan. Sana nasıl kullanacağını öğrettik gerisi sana kalmış zaten.Tamam haklısın aynen öyle. Ne uzattın be annene sövmedim siteyi eleştirdim.
@emirfurkan yazdığın aynen bu:
Peki burada "rapor, öne çıkar, düzenle" seçeneklerini kullanmanı engelleyen durum neydi?
Dostum sıkıntılısın galiba adamlar doğru söylüyor ve sen hala kavga etmeye çalışıyorsun.Ya hala rapor diyor bana abi çıldıracağım ya şu an bu yazıyı gören ama alakası olmayanlar görüp 2 aptalın kavga ettiğini sanacak. Kardeşim anlamıyor musun konu kısa ve bilgi yetersizliği olan bir konuydu ben de direk yazdım her şeyi değiştirdim ilk konum da fare gecikmesi var yazıyordu 2. konum da bunun nedeni ve ne zaman başlaması gibi ayrıntılı bilgiler vardı uzatma artık neden gereksiz yere saçmalıyorsun.
Kendinin saçmaladığı haberi yok neyse. İyice kendini komik duruma düşürdün.Ya hala rapor diyor bana abi çıldıracağım ya şu an bu yazıyı gören ama alakası olmayanlar görüp 2 aptalın kavga ettiğini sanacak. Kardeşim anlamıyor musun konu kısa ve bilgi yetersizliği olan bir konuydu ben de direk yazdım her şeyi değiştirdim ilk konum da fare gecikmesi var yazıyordu 2. konum da bunun nedeni ve ne zaman başlaması gibi ayrıntılı bilgiler vardı uzatma artık neden gereksiz yere saçmalıyorsun.
Uğraşmaya değmez böyle tipler. Cevap vermeye gerek yok. Boşuna harf israfı olur.Dostum sıkıntılısın galiba adamlar doğru söylüyor ve sen hala kavga etmeye çalışıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.