Ekşi sözlük kullanıcılarının Technopat hakkında görüşleri

@emirfurkan Yazdığın aynen bu:
Bir zaman bilgisayarımda bir sorun oluştu ve ben de bildiğim forumlara yazdım sonra bu forumada yazdım neyse günler haftalar geçti cevap yok sonra ben de bir daha konu açtım ve daha kapsamlıydı ve daha açıklayıcı yazdım sonra oluşturdum bir baktım admin onaylamamış nedeni aynı konuyu açmakmış. İyi ama ben zaten insanlar cevap vermediği için bir daha açtım ve daha anlaşılır yazdım.
Peki burada "rapor, öne çıkar, düzenle" seçeneklerini kullanmanı engelleyen durum neydi?

@emirfurkan yazdığın aynen bu:

Peki burada "rapor, öne çıkar, düzenle" seçeneklerini kullanmanı engelleyen durum neydi?

Yahu hala rapor diyor, bana abi çıldıracağım. Şu an bu yazıyı gören ama alakası olmayanlar görüp 2 aptalın kavga ettiğini sanacak. Kardeşim anlamıyor musun konu kısa ve bilgi yetersizliği olan bir konuydu. Ben de direkt yazdım, her şeyi değiştirdim. İlk konumda fare gecikmesi var yazıyordu. 2. konumda bunun nedeni ve ne zaman başlaması gibi ayrıntılı bilgiler vardı. Uzatma artık neden gereksiz yere saçmalıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya hala rapor diyor bana abi çıldıracağım ya şu an bu yazıyı gören ama alakası olmayanlar görüp 2 aptalın kavga ettiğini sanacak. Kardeşim anlamıyor musun konu kısa ve bilgi yetersizliği olan bir konuydu ben de direk yazdım her şeyi değiştirdim ilk konum da fare gecikmesi var yazıyordu 2. konum da bunun nedeni ve ne zaman başlaması gibi ayrıntılı bilgiler vardı uzatma artık neden gereksiz yere saçmalıyorsun.
Dostum sıkıntılısın galiba adamlar doğru söylüyor ve sen hala kavga etmeye çalışıyorsun.

Ya hala rapor diyor bana abi çıldıracağım ya şu an bu yazıyı gören ama alakası olmayanlar görüp 2 aptalın kavga ettiğini sanacak. Kardeşim anlamıyor musun konu kısa ve bilgi yetersizliği olan bir konuydu ben de direk yazdım her şeyi değiştirdim ilk konum da fare gecikmesi var yazıyordu 2. konum da bunun nedeni ve ne zaman başlaması gibi ayrıntılı bilgiler vardı uzatma artık neden gereksiz yere saçmalıyorsun.
Kendinin saçmaladığı haberi yok neyse. İyice kendini komik duruma düşürdün. 😉
Evet sen haklısın tartışmaya bırak artık. Kendini rezil etme fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı