SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 3 Mart 2023 #21 Yine kapatıldı şaka mı bu arkadaş yahu bir acıyorlar bir kapıyorlar vana mı bu?
2 231782 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 2.036 Çözümler 4 3 Mart 2023 #22 SouSage dedi: Yine kapatıldı şaka mı bu arkadaş yahu bir acıyorlar bir kapıyorlar vana mı bu? Genişletmek için tıkla... Dikta yönetimi deyince kızıyorlar sonra troller.
SouSage dedi: Yine kapatıldı şaka mı bu arkadaş yahu bir acıyorlar bir kapıyorlar vana mı bu? Genişletmek için tıkla... Dikta yönetimi deyince kızıyorlar sonra troller.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.890 Çözümler 62 3 Mart 2023 #23 Giriş yapamıyorum hâlen gece geç saatler oldu.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 3 Mart 2023 #24 SunSet dedi: Giriş yapamıyorum hâlen gece geç saatler oldu. Genişletmek için tıkla... Tekrar kapattılar.
SunSet dedi: Giriş yapamıyorum hâlen gece geç saatler oldu. Genişletmek için tıkla... Tekrar kapattılar.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #25 246941 dedi: Seçime kadar iletişimimizi kesmek için her türlü şeyi deneyecekler. Oysa artık o devir geçti. Kolayca manipüle edemeyeceği milyonlarca genç var. İstediği kadar engellesinler kaç basar? Genişletmek için tıkla... VPN açarım zor değil. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
246941 dedi: Seçime kadar iletişimimizi kesmek için her türlü şeyi deneyecekler. Oysa artık o devir geçti. Kolayca manipüle edemeyeceği milyonlarca genç var. İstediği kadar engellesinler kaç basar? Genişletmek için tıkla... VPN açarım zor değil.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #26 Açıldı mı yeniden?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #27 AxiBorea dedi: Açıldı mı yeniden? Genişletmek için tıkla... Ben giremiyorum. Tekrar kapattılar. Komik ya.
AxiBorea dedi: Açıldı mı yeniden? Genişletmek için tıkla... Ben giremiyorum. Tekrar kapattılar. Komik ya.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 3 Mart 2023 #28 Twitter'a boş boş rakam yazıp söz paylaşmaktan başka şeyler de yapmışlar en azından.
E EfeLy35 Femtopat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #29 231782 dedi: Ekşi sözlük çağ dışı 9 günlük sansürün ardından mahkeme kararıyla erişime açıldı hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Asıl çağ dışı sen ve senin gibi düşünenler. Bi lağım çukurudan daha pis bir ekşi sözlüğü savunanda lağım çukuru kadar pistir 231782 dedi: Değişen tek şey var: Bu iktidara duyulan nefret Genişletmek için tıkla... Kudursanızda Allah nasip ederse bu vatan sizin gibi kokuşmuş zihniyete asla bırakmayacağiz.
231782 dedi: Ekşi sözlük çağ dışı 9 günlük sansürün ardından mahkeme kararıyla erişime açıldı hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Asıl çağ dışı sen ve senin gibi düşünenler. Bi lağım çukurudan daha pis bir ekşi sözlüğü savunanda lağım çukuru kadar pistir 231782 dedi: Değişen tek şey var: Bu iktidara duyulan nefret Genişletmek için tıkla... Kudursanızda Allah nasip ederse bu vatan sizin gibi kokuşmuş zihniyete asla bırakmayacağiz.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 3 Mart 2023 #30 EfeLy35 dedi: Asıl çağ dışı sen ve senin gibi düşünenler. Bi lağım çukurudan daha pis bir ekşi sözlüğü savunanda lağım çukuru kadar pistir Kudursanızda Allah nasip ederse bu vatan sizin gibi kokuşmuş zihniyete asla bırakmayacağiz. Genişletmek için tıkla... Şaka mısın sen kardeşim?
EfeLy35 dedi: Asıl çağ dışı sen ve senin gibi düşünenler. Bi lağım çukurudan daha pis bir ekşi sözlüğü savunanda lağım çukuru kadar pistir Kudursanızda Allah nasip ederse bu vatan sizin gibi kokuşmuş zihniyete asla bırakmayacağiz. Genişletmek için tıkla... Şaka mısın sen kardeşim?