Terör örgütü şifresi diye GTA şifresi paylaşan ATV kalsın yani?Halk tv ve fox tan bahsediyorsun evet kapatılması gerek bencede bir an önce. Yanlış yoldasınız yanlış. Görün artık gerçekleri. Ölüm var ahiret var.
Terör örgütü şifresi diye GTA şifresi paylaşan ATV kalsın yani?Halk tv ve fox tan bahsediyorsun evet kapatılması gerek bencede bir an önce. Yanlış yoldasınız yanlış. Görün artık gerçekleri. Ölüm var ahiret var.
Anladığım kadarıyla denetimden de kapatılmış sanırım.Gerçekten dediğiniz gibiyse cidden bu çok yanlış. Denetim sıfırmış... Bazı konular bizim değerimizdir. Eğer kapatılacak olsaydı keşke bu tarz konular üzerinden kapatılsaydı. Bazılarına batan fikirlerden dolayı değil.
Teşekkürler attığınız için. Ben de yeterli bulmadım desem yeridir. Bir tık geçiştirilmek için söylenmiş gibi geldi.Anladığım kadarıyla denetimden de kapatılmış sanırım.
Buradaki yazıdan onu anlıyorum en azından ben. Yapılan açıklamayı da pek inandırıcı bulmuyorum.
Eki Görüntüle 1688488
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.