Zaten çok argo gördüm siyasi konularda.
Bende cok el atıldıgını gördüm öyle şeylere.
Zaten çok argo gördüm siyasi konularda.
Teknoloji konularının önüne geçmemesi lazım ama bence. Kullanıcı haberleri kısmına bakarsak mesela teknoloji ile alakalı birkaç araya sıkışmış haber görüyoruz. Son zamanlardan atılan haberlerin çoğu siyasetle alakalı ve belli başlı kişiler tarafından atılıyor...İnsanlar görüşünü bildiriyor tartışıyor bunda bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum, argo hakaret gibi şeyler işin icine girdiginde adminler el atıyor zaten.
Teknoloji konularının önüne geçmemesi lazım ama bence. Kullanıcı haberleri kısmına bakarsak mesela teknoloji ile alakalı birkaç araya sıkışmış haber görüyoruz. Son zamanlardan atılan haberlerin çoğu siyasetle alakalı ve belli başlı kişiler tarafından atılıyor...
Asıl trolluk 20 senedir kaybedeni desteklemekHee anladım sen harbi trollsun ne oldu sana cok mu dokundu konu? Birçok konu acma kısmı var isteyen istedigini acar, sizin o yozlaşmış zihininizin kısıtlamaları ülkeyi bu hale soktu, göz ardı listeme hoş geldin apktroll seni.
Asıl trolluk 20 senedir kaybedeni desteklemekhadi ötede ağla. Burası teknoloji formu.
Özgürlük anlayışınız ona buna hakaret. O ekşisözlük denen lagım çukuruda hakaretten ve yalan haberlerden dolayı kapatıldıİnsanların fikir özgürlüğüne bile dil uzatır olmuşsunuz. Siz ve sizin gibi zihniyetlerden utanıyorum. Asıl ayrıştırıcı sizsiniz. Seninle kardeş olmak isteyen kim? Senin gibi kardeşim olacağına bin düşmanım olsun. Düşmanlarımın tarafını bilirim en azından.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar dostum. Belki ben Memleket Partisine veya [sansür]'e verebilirimÖzgürlük anlayışınız ona buna hakaret. O ekşisözlük denen lagım çukuruda hakaretten ve yalan haberlerden dolayı kapatıldı
Eleştiri ne zamandan beri hakaret oldu? Hangi hakaret, hangi yalan haber? Sizce yalan haberden mi yoksa bazılarının işine gelmeyen haberlerden dolayı mı kapatıldı. İnsanların fikir belirttiği bir platformu kapatmanın mantıklı bir açıklaması olamaz. Madem yalan haberden dolayı kapatılıyor malum haber kanalı yine iyi yaşıyor. Çünkü onlar kadar palavra atıp belirli bir kesimi manipüle eden bir medya görmedim. Sizce asıl kapatılması gereken farklı fikirdeki insanların "görüş" belirttiği bu platform mu?Özgürlük anlayışınız ona buna hakaret. O ekşisözlük denen lagım çukuruda hakaretten ve yalan haberlerden dolayı kapatıldı
Eleştiri ne zamandan beri hakaret oldu? Hangi hakaret, hangi yalan haber? Sizce yalan haberden mi yoksa bazılarının işine gelmeyen haberlerden dolayı mı kapatıldı. İnsanların fikir belirttiği bir platformu kapatmanın mantıklı bir açıklaması olamaz. Madem yalan haberden dolayı kapatılıyor malum haber kanalı yine iyi yaşıyor. Çünkü onlar kadar palavra atıp belirli bir kesimi manipüle eden bir medya görmedim. Sizce asıl kapatılması gereken farklı fikirdeki insanların "görüş" belirttiği bu platform mu?
Görüş belirtmenin de belirli sınırları olması gerektiğini düşünüyorum...Eleştiri ne zamandan beri hakaret oldu? Hangi hakaret, hangi yalan haber? Sizce yalan haberden mi yoksa bazılarının işine gelmeyen haberlerden dolayı mı kapatıldı. İnsanların fikir belirttiği bir platformu kapatmanın mantıklı bir açıklaması olamaz. Madem yalan haberden dolayı kapatılıyor malum haber kanalı yine iyi yaşıyor. Çünkü onlar kadar palavra atıp belirli bir kesimi manipüle eden bir medya görmedim. Sizce asıl kapatılması gereken farklı fikirdeki insanların "görüş" belirttiği bu platform mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.